Style CNC Machines

STYLE er blandt de førende indenfor produktion af drejebænke og fræsemaskiner af højeste kvalitet! Filosofien for STYLE er at bringe programmeringsgange (og dermed skiftetider) af omstillinger vedrørende små serier til et absolut minimum. Enkeltserier og fleksibilitet er nøgleordene i en moderne produktionsvirksomhed – hvorfor maskinerne selvfølgelig skal efterleve disse krav! Alle STYLE maskiner er udstyret med nyeste STYLE 4 Kontrol, hvilket uden sammenligning er markedets hurtigste, mest effektive og intuitive software til drejebænke og fræsemaskiner!
Style_logo

Hvorfor STYLE ?

Drejebænke

Hurtigere programmeringstider og hurtigere omstillingstider i serieproduktionen – STYLE drejebænke er ganske enkel uovertruffen i sin klasse og giver optimal fleksibilitet til at bearbejde en bred vifte af emner i enten enkelt styks, eller små serier. Udtrykket Teach-in får en helt ny mening med STYLE 4. kontrolenhed: Denne kombinerer enkelheden i en teach-in drejebænk med funktionaliteten af ​​en fuld CNC styret maskine. Alle STYLE maskiner er derfor udstyret med den hurtige og betjeningsvenlige STYLE 4 Kontrol: en intuitiv touch enhed!

Brugen af ​​kendte europæiske A-mærke komponenter og robust konstruktion sikrer høj pålidelighed og ydeevne. For operatøren med meget høje krav, kan alle modeller leveres med ekstra tunge lejer (større boring), vægtet pinoldok med en større Pinol diameter og endeligt – stærkere motor for ekstra højt drejningsmoment til vanskelige opgaver!

Hent produktoversigt drejebænke

Fræsemaskiner

Den mest alsidige fræsemaskine med de suverænt korteste omstillingstider!

Hurtigere programmering og hurtigere skift mellem produktionsserier- STYLE fræsemaskiner er uovertruffen i sin klasse og giver optimal fleksibilitet til at håndtere en bred vifte af produkter . Programmeringen er utrolig hurtig og let , hvilket resulterer i den korteste koblingstider .

Europæiske A- mærke komponenter og robust konstruktion

Brugen af ​​kendte europæiske premium brand komponenter garanterer en høj driftssikkerhed . Den tunge støbejernsramme med box føringer sikrer stabilitet og nøjagtighed . Designet af ​​STYLE fræsere er moderne og professionelt. Det ergonomiske design sikrer en korrekt kropsholdning og optimale vilkår for operatøren!

Hent produktoversigt fræsere

Style 4 kontrolenhed

Styring

Vil Du gerne betjene din drejebænk eller fræser via markedets, uden sammenligning, bedste styring ?

Den mest intuitive touch CNC-styring verdenen endnu har set!

I 2012 lancerede STYLE en ny platform på markedet : STYLE 4 Kontrol. Denne kontrol er det spektakulære resultat af mange års erfaring fra programmører og kunder. Fordelene og enkelheden af tidligere versioners udseende, men nu med de ​​nyeste programmer inden for intuitiv programmering!
Hastigheden og brugervenligheden af ​​STYLE 4. kontrolenhed er ikke set tilsvarende!  Hver operation foregår med få klik, et minimum af påkrævet værdier, som vises direkte og løbende på en knivskarp 19″ touch screen . Enkelhed kombineret med muligheder fra CNC!

STYLE 4 Kontrolenhed opsummeret:
• STYLE 4 Kontrol er resultatet af mange års erfaring
• Markedsledende indenfor programmering af enkelt-styks og små serier
• Banebrydende enkelhed kombineret med CNC!
• ALLE operatører er produktive inden for blot et par timers træning
• DXF-filer importeres direkte uden besvær
• Fri kontur-programmering blot med få værdier !

Virksomheden

Style_Virksomhed

Se præsentation af virksomheden :

http://www.youtube.com/watch?v=LDtKoU53Ey0