android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube

Kapema A/S Profil

Visionen
Kapema skal være et internationalt handelsselskab indenfor køb og salg af maskiner til metalbearbejdning. Det skal være en profitabel og innovativ virksomhed, baseret på et positivt menneskesyn som tiltrækker dygtige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Idegrundlag
Kapema skal være en kompetent og pålidelig leverandør af standardmaskiner til metalbearbejdning. Maskinerne skal opfylde kundernes behov for effektivitet, de skal være driftsikre og enkle at betjene samt respektere kravene til sikkerhed og miljø.

Kvalitetsmålsætning
Kunderne skal modtage produkter, som svarer til deres krav og forventninger! Vi skal sikre overensstemmelse mellem kundernes forventninger og vores egen opfattelse af kravene til produkternes kvalitetsniveau.

Historie
Kapema er grundlagt i år 2004 af Kai og Peter Mortensen, som repræsenterer mere end 30 års erfaring inden for salg af maskiner til metalbearbejdning. Salg og markedsføring på det internationale marked med dertil hørende servicering af kunderne har gennem alle årene været et kendetegn for de to indehavere, som tidligere ejede og solgte de kendte og velrenommerede HM maskiner gennem H.M Production og H.M Machinery. Kapema har adresse i Thisted. Her er der opbygget et stort central lager af samtlige maskiner og tilbehør samt reservedele og der er tilknyttet eget serviceværksted med erfarne, professionelle teknikere. Maskinerne produceres ”world wide” hos udvalgte producenter, som har vist, at de kan producere de bedste maskiner til den mest konkurrencedygtige pris. Kapema vil med denne basis være Deres garant for top-kvalitets produkter, hurtig levering og optimal servicering.