Akyapak

Akyapak producerer højteknologiske maskiner af meget høj kvalitet, som bliver eksporteret til mere end 85 lande i verden. Akyapak er et velrenommeret fabrikat indenfor metalbearbejdningsmaskiner, og programmet omfatter bl.a. pladevalser i alle størrelser og designs, profiljernsvalser, skæremaskiner, borestationer og meget andet.

Maskiner fra Akyapak anvendes i dag hos nogle af verdens største firmaer, såsom Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson og Rolls Royce, samt hos industrier som TAI og Roketsan

Hvorfor Akyapak

Pladevalser

Hydrauliske pladevalser fra Akyapak er nogle af de mest foretrukne valser i verden. De er fremstillet med hhv. 3 og 4 valser. De hydrauliske AKYAPAK AKBEND pladevalser, 2 mm til 200 mm i tykkelse og bredde på 1000 mm 12000mm plade,  udfører snildt opgaver i høj kvalitet. 

AHS valserne er udstyret med avancerede teknologiske funktioner, der i høj grad letter arbejdet for brugeren. Valserne er hydraulisk drevet. Top- og sidevalserne bevæges op og ned hydraulisk. Styringen kan leveres med CNC og NC muligheder.

AHS er udført i meget stærke svejsekonstruktioner i St-52 stål. Disse maskiner er testet og kontrolleret af et hold af eksperter inden de forlader fabrikken. 

Se specifikationer her

Profiljernsvalser

AKYAPAK profiljernsvalser tilbyder omfattende alternativer til alle typer profiler. Maskinerne er stærke og pålidelige i ST-52 svejset konstruktion. Minimum udbøjning forårsager mindre deformation ved hjælp af forstørrede valsediametre og kraftig lejeopbygning.

Hydrauliske cylindre gør det muligt at bukke større emner uden problemer. Praktiske universalvalser skaber mulighed for bukning af forskellige slags profiler, og denne funktion giver også en mere kraftfuld og fast arbejdsgang.

Akyapak profiljernsvalser er med 3 valser. De to nederste valser drives hydraulisk og bevægelserne kan udføres uafhængige af hinanden. Sammenlignet med de maskiner, der drives fra den øverste rulle, kan disse maskiner øge effektiviteten og give mulighed for at lave forbukning på begge sider. Sidestøtter kan bevæge sig i tre retninger, for at reducere deformation og lette bukningsprocessen, især vedr. vinkler og spiraler.

Se specifikationer her