Arboga

Arboga søjleboremaskiner er ubetinget det mest respekterede brand indenfor boremaskiner til den professionelle bruger. Maskinerne som er bygget i Sverige, på fabrikken i Rosenfors er produceret med kun ét mål for øje, at skabe den absolut bedste boremaskine, uden at gå på kompromis. Søjleboremaskinerne er produceret fra 25mm borekapacitet, op til 40mm. Alle boremaskiner kan udstyres med en bred vifte af tilbehør, og derved tilpasses nøjagtig som ønsket. Arboga kan derudover tilbyde kombineret bore- fræsemaskine.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Arboga på det danske marked!

Hvorfor Arboga

2608(M)

Type A2608 har en borekapacitet på 25 mm. Skråtskårne tandhjul kombineret med stål og fiberforstærkede tandhjul sikrer højeste mulige effektivitet samt problemfri drift. Støj og vedligehold er reduceret til et minimum. Både borehovedet og bord kan indstilles 360° rundt om søjlen samt hæves og sænkes efter behov. Mikroswitch ved spindelafskærmning og håndbetjent reversering er standard.
ARBOGA A2608M: Når den ønskede boredybde er nået, vil spindlen automatisk vende tilbage til udgangspunktet.

Hent datablad over type 2608 søjleboremaskine her

3008(M)

Type A3008 har en borekapacitet på 30 mm. Skråtskårne tandhjul kombineret med stål og fiberforstærkede tandhjul sikrer højeste mulige effektivitet samt problemfri drift. Støj og vedligehold er reduceret til et minimum. Både borehovedet og bord kan indstilles 360° rundt om søjlen samt hæves og sænkes efter behov. Type A3008 er reversibel for gevindskæring. Mikroswitch ved spindelafskærmning er standard.
ARBOGA A3008M: Når den ønskede boredybde er nået, vil spindlen automatisk vende tilbage til udgangspunktet.

Hent datablad over type 3008 søjleboremaskine her

3808(M)

Type A3808 har en borekapacitet på 35 mm. Skråtskårne tandhjul kombineret med stål og fiberforstærkede tandhjul sikrer højeste mulige effektivitet samt problemfri drift. Støj og vedligehold er reduceret til et minimum. Både borehovedet og bord kan indstilles 360° rundt om søjlen samt hæves og sænkes efter behov. Type A3808 er reversibel for gevindskæring. Mikroswitch ved spindelafskærmning er standard.
ARBOGA A3808M: Når den ønskede boredybde er nået, vil spindlen automatisk vende tilbage til udgangspunktet.
ARBOGA A3808 ELM: Med elektromagnetisk tilspænding, betjenes via start/stop knap. Forsynet med
automatisk reversering.

Hent datablad over type 3808 søjleboremaskine her

4008(M)

Type A4008 har en borekapacitet på 40 mm. Skråtskårne tandhjul kombineret med stål og fiberforstærkede tandhjul sikrer højeste mulige effektivitet samt problemfri drift. Støj og vedligehold er reduceret til et minimum. Både borehovedet og bord kan indstilles 360° rundt om søjlen samt hæves og sænkes efter behov. Type A3808 er reversibel for gevindskæring. Mikroswitch ved spindelafskærmning er standard.
ARBOGA A4008M: Når den ønskede boredybde er nået, vil spindlen automatisk vende tilbage til udgangspunktet.
ARBOGA A4008ELM: Med elektromagnetisk tilspænding, betjenes via start/stop knap. Forsynet med
automatisk reversering

Hent datablad over type 4008 søjleboremaskine her