android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube

Pladevalse type AHK

AHK pladevalser er hydrauliske 3-valsede maskiner i fuldsvejset stål (St-52) med asymmetrisk valseplacering som muliggør forbukning af emnet. Ideel for pladeemner op til 45 mm.

AHK er standard med udstyr for konusvalsning og hærdede valser. Udstyret med display for begge sidevalser samt flytbar kontrolpanel. Derudover er AHK udstyret med klapleje som åbnes og lukkes hydraulisk og styres fra kontrolpanelet. Når klaplejet er åbent, vipper overvalsen automatisk op. Skråtstilling af valser via kontrolpanel. Alle valser er bomberede for at sikre præcise og lige svøb.

AHK er med 2 bukkehastigheder.

Alle valser er monteret i sfærisk rulleleje. Alle 3 valser er individuelt drevne via hydrauliske motorer med gearkasse for maskiner med topvalse på 230 mmØ eller større. For maskiner med topvalse-diameter mindre end 230 mmØ, er topvalsen drevet via gearkasse og sidevalserne er individuelt drevet af hydrauliske motorer.

PLADEVALSER TYPE AHK

  • Arbejdslængde 1250 – 4100 mm
  • Max pladetykkelse 6 – 45 mm

Download nedenstående PDF-fil “KAPACITETER” for at se alle modeller, størrelser samt udstyr for pladevalser type AHK