Baykal

Baykal er blandt Europas største producenter af maskiner til pladebearbejdning. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og produktion af hydrauliske sakse, hydrauliske kantpressere, skæremaskiner og stansemaskiner. Baykal er tildelt ISO 9001 certificering, og bygger ligeledes alle maskiner i overensstemmelse med samtlige CE regulativer indenfor sikkerhed.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Baykal på det danske marked!

Hvorfor Baykal ?

Kantpressere

Hydrauliske kantpressere fra Baykal

Alle kantpressemaskiner fra Baykal er udført i højeste kvalitet, og gennemgår strenge kvalitetstests inden afsendelse fra fabrikken. Alle kantpressere kan leveres med en række forskellige styringer og udstyrsversioner – hvorfor det altid er muligt at skræddersy maskinen til kundens behov.

Maskinerne er udelukkende produceret med europæiske hydraulikkomponenter. El-boks med ventilation, som lever fuldt op til EU maskindirektivet og CE mærkning.

Se komplet oversigt over alle kantpressere her

Sakse

Hydrauliske sakse fra Baykal

Alle sakse fra Baykal er udført i højeste kvalitet, og gennemgår strenge kvalitetstests inden afsendelse fra fabrikken. Maskinerne er som standard udstyret med en række optioner, som ikke er at finde hos mange af konkurrenterne. Alle hydrauliske sakse leveres bl.a. med Cybtouch 6 styring og motoriseret justering af snitspalte.

Se komplet oversigt over alle sakse her

Skæremaskiner

Skæremaskiner fra Baykal

Alle skæremaskiner fra Baykal er udført i højeste kvalitet, og gennemgår strenge kvalitetstests inden afsendelse fra fabrikken. Baykals omfattende program indenfor skæremaskiner omfatter både Co2 laser, fiber laser og plasmaskærere. Alle typer kan tilpasses kundens eksakte behov, og fås med en bred vifte af udstyr.

Baykal fiber laser kan leveres både med tandstangsdrev og lineære føringer. Maskinerne er state of the art, og byder på det yderste teknologien kan præstere.

Se komplet oversigt over alle skæremaskiner her