Davi

Davi er grundlagt i 1960, og er den største producent i verden af pladevalser og automatiske valsesystemer, målt i omsætningen, medarbejdere og produktion.
Alle valsemaskiner er 100% produceret i Italien, og gennemgår meget strenge kvalitetskrav. Gennem årene er Davi valsen det mest solgte brand indenfor fremstilling af tunge trykbeholdere, kedler, og energisektoren (olie, gas og nukleare), for tykkelser mellem 40-50 mm op til 400 mm og mere.  Ydermere er virksomheden valgt som eksklusiv leverandør til Nasa rumfartsorganisation.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Davi på det danske marked!

Hvorfor Davi

MCO pladevalse

Davi pladevalse type MCO er udført med fast topvalse, og beregnet til plader med godstykkelse mellem 15-20mm, men på forespørgsel op til 80-100mm. Maskinen er udført i en traditionel konstruktion, hvilket betyder, at den udgør det prisbevidste alternativ til Davi pladevalse type MAV.

Motoriseret valseruller

Alle tre valseruller er udstyret med uafhængige hydraulikmotorer, direkte monteret på akslerne, hvilket giver den mest kraftfulde transmission og det højeste drejningsmoment.

Hent datablad over MCO pladevalser her

MAV pladevalse

Davi pladevalse type MAV, er den mest avanceret maskine af sin slags, til plader med godstykkelse over 60-80mm. Maskinen er udført med mange eksklusive fordele, og er uden tvivl den bedste løsning til ”heavy-duty” bearbejdning.
Type MAV fungerer ligesom en kantpresse, hvor topvalse bevæger sig op og ned, og materialet hviler på siderullerne. Ved at bevæge sideruller til maksimal åbning, kan denne valse håndterer langt tykkere plader end nogen anden tilsvarende maskine. Alle valseruller kan bevæges uafhængigt af hinanden, og sikrer derved bedst mulige resultat for enhver konus.

Tiltning af topvalse
Som noget helt unikt, tillader type MAV at operatøren kan tilte topvalsen til mere end 100mm, for lettere og mere præcis konusvalsning. Sammen med 3 uafhængige motorer, monteret på hver valserulle, sikrer dette en præcis emnetilføring, selv ved tynde plader.

Hent datablad over MAV pladevalser her

MCA pladevalse

Davi pladevalse type MCA, er produceret i en innovativ og meget eksklusiv udførsel, beregnet til plader med godstykkelse mellem 10-15mm. Modsat mange 3-valsede maskiner, betyder opbygningen med 4 valser, at type MCA har mulighed for at valse emnet i blot én cyklus. Type MCA kan udstyres med en række forskellige CNC-styringer, alt afhængig af hvilke job operatøren skal udføre på maskinen.

Planetgear
Takket være planetære bevægelser af sideruller, opnås resultater som ikke er muligt med normale lineære føringer. Dette system er patenteret, og forefindes kun hos Davi.

Top lejehus
Eksklusiv DAVI selvjusterende ”stress-fri” Top lejehus (vipbar). Absorberer enhver deflektion uden problemer (andre mæker på markedet har stive, faste lejehuse, som bliver påvirket af deflektion af toprulle).

Hent datablad over MCA pladevalser her

MCB Pladevalse

Davi pladevalse type MCB, er den mest avancerede 4-valsede maskine tilgængelig, og beregnet til plader med godstykkelser mellem 15-20mm og op til 100mm. Maskinerne er bestykket med den ypperste teknologi fra Davi, og er blandt de absolut bedste valsemaskiner indenfor sit felt. Modsat mange 3-valsede maskiner, betyder opbygningen med 4 valser, at type MCB har mulighed for at valse emnet i blot én cyklus. Type MCB kan udstyres med en række forskellige CNC-styringer, alt afhængig af hvilke job operatøren skal udføre på maskinen.

Planetgear
Takket være planetære bevægelser af sideruller, opnås resultater som ikke er muligt med normale lineære føringer, som ses hos andre producenter. Dette system er patenteret, og forefindes kun hos Davi.

Top lejehus
Eksklusiv DAVI selvjusterende ”stress-fri” Top lejehus (vipbar). Absorberer enhver deflektion uden problemer (andre mæker på markedet har stive, faste lejehuse, som bliver påvirker af deflektion af toprulle)

Hent datablad over MCB pladevalser her