Euromac

Euromac er en af verdens største og mest respekterede producenter af stansemaskiner med en årlig produktion på over 230 maskiner.
Kendetegnende for Euromac maskinerne er høj produktivitet, lave driftsomkostninger, fleksibilitet, og ikke mindst den store alsidighed og brugen af avanceret og moderne teknik i en yderst brugervenlig version. Det enkle og kompakte design gør maskinerne yderst praktiske og pladsbesparende.

Hvorfor Euromac

Stansemaskiner

Euromac stansemaskiner er specielt kendte for den nyeste teknologi og det nyeste og mest optimerede brugsdesign. Maskinerne leveres i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer. Værktøjskarrusellernes fæstningspunkter er bearbejdet i én og samme operation.
Euromac type Flex Hybrid er patenteret og består af en unik kombination af et elektrisk og hydraulisk system, som har hydraulikkens høje hastighed kombineret med den elektriske præcision og lavt strømforbrug. Maskinen er produceret i støbejern i en monoblock 700 N/mm2. Cylinderen for hammerhovedet er direkte indbygget i rammen, hvilket medfører en mere robust struktur.

Udklinkemaskiner

Udklinkemaskinerne kan leveres med mange forskellige værktøjer, med fast eller variabel vinkel og som multifunktionel maskine med dobbelt arbejdsstation. Maskinen er opbygget i monoblock konstruktion og er derfor ekstrem stabil.

horisontale bukkemaskiner

De horisontale bukkemaskiner fra Euromac er blandt de allerstærkeste på markedet grundet den unikke monoblock konstruktion i støbejern hvor hydraulikblok, understel og bord er i én og samme konstruktion.
Stemplet er total integreret i den solide maskinkonstruktion, og ligeledes er hovedet understøttet i hele dens vandring, hvilket giver en uovertruffen præcision.