HM

HM virksomheden har gennem en årrække været et kendt navn indenfor udvikling og produktion af pladebearbejdningsmaskiner til metalindustrien. Virksomheden tilbyder alt fra manuelle svingbukkere og håndbetjente sakse, til motoriserede og hydrauliske svingbukkere samt maskinsakse. Som én af de få producenter i verden, kan virksomheden tilbyde motoriserede kantbukkemaskiner, med kapacitet op til 8mm. Alle maskiner kan udstyres med en bred vifte af baganslag samt styringer – som gør det muligt at skræddersy løsningerne 100%.

Kapema er eksklusiv repræsentant for HM på det danske marked!

Hvorfor HM

Kantbukkemaskiner

Kantbukkemaskiner

Alle kantbukkemaskiner fra HM er designet og udviklet på fabrikken. Maskinerne er kendt for højeste kvalitet i branchen, og kan leveres både i manuel og motoriseret udførsel. Virksomheden tilbyder således både små manuelle bukkemaskiner til blikkenslagere og stor motoriseret svingbukkere til den tunge industri.

Som én af de få i verden, tilbyder HM motoriseret svingbukkere med kapacitet op til 8mm.

Se komplet oversigt over alle kantbukkemaskinerne her

Maskinsakse

Maskinsakse

Alle maskinsakse fra HM er designet og udviklet på fabrikken. Maskinerne er kendt for højeste kvalitet i branchen, og kan leveres både i manuel og motoriseret udførsel. Saksene tilbydes både i manuel, motoriseret og hydraulisk udførsel.

Se komplet oversigt over alle maskinsakse her