Hochstrate

Dr. Hochstrate fra Tyskland er producent af de mest eksklusive og innovative kantbukkemaskiner og pladesakse som er udviklet og produceret i Tyskland med anvendelse af patenteret teknologi. Dr. Hochstrate har mere end 40 års erfaring i branchen, og har bibeholdt en høj teknisk standard og kvalitet gennem årene. De samarbejder med universiteter og skoler for at opretholde en dynamisk udvikling og optimering på deres produkter.

Dr. Hochstrate har mere end 160 basis maskiner i programmet som kan udstyres med 20 specialfunktioner.

Hvorfor Hochstrate

Svingbukkemaskiner SBM

Svingbukkemaskiner type SBM fra Hochstrate er en serie af moderne hydrauliske, fuldsvejsede, meget solide og fleksible maskiner. Maskinerne bliver udviklet, produceret og testet i Tyskland med anvendelse af patenteret teknologi og mangeårige erfaringer. Et væsentligt element i denne konstruktion er optimeringen af bukkekraften under arbejdsflowet. En hydraulisk servomotor gør at maskinen kan anvendes optimalt.

Basis svingbukkeren har arbejdslængder op til 4000 mm, men maskinerne kan fås med arbejdslængder helt op til 8000 mm. Pladetykkelsen på basismaskinerne går fra 1 til 10 mm, men maskinerne fås med kapacitet helt op til 25 mm pladetykkelse. Maskinerne kan bukke i utallige materialer, såsom stål, kobber, polykarbonat, molybdæn, magnesium, aluminium og kunststof.

Den patenterede hydrauliske dynamiske bombering af bukkevangen, som er ekstraudstyr, gør det muligt at bukke en plade med en nøjagtig vilkårlig vinkel uafhængig af tykkelse og materiale, og man opnår altid et helt lige bukket materiale og ingen “banan-form”.

Pladesakse type TS

Hochstrate pladesakse type TS er en serie af moderne hydrauliske, fuldsvejsede, meget solide og fleksible maskiner. Maskinerne bliver udviklet, produceret og testet i Tyskland med anvendelse af patenteret teknologi og mangeårige erfaringer. Saksen har en yderst robust svejsekonstruktion, som gør at maskinen er vægtmæssigt i den lave ende sammenlignet med andre konventionelle pladesakse. Saksen har et meget præcist snit og er særdeles betjeningsvenlig.

Det fuldt hydrauliske drev med lav vedligeholdelse sikrer at pladesaksen er velegnet til mange forskelligartede opgaver. Specialknive kan tilbydes til specielle opgaver. Saksene kan også klippe i kobber eller aluminium, og der fås særligt hærdede knive til klipning i rustfrit stål.

Pladesaksene kan skræddersys til den enkeltes behov og kan f.eks. udstyres med bærearme samt pladenedholdere belagt med kunststof, stål eller teflon. Saksene kan klippe i alt lige fra stål, rustfrit stål, aluminium og kobber samt tekstilmaterialer.

Basis pladesaksen har arbejdslængder op til 4000 mm, men fås med arbejdslængder helt op til 8000 mm. Pladetykkelsen på basismaskinerne går fra 1 til 10 mm, men kan fås med kapacitet helt op til 25 mm pladetykkelse.