Meba

MEBA savene bliver udviklet og produceret i Tyskland, og er kvalitetsmæssigt blandt de absolut bedste i verden.
Savene kan fås i størrelser fra Ø260 mm. til Ø1270 mm., med mulighed for 100% kundetilpassede løsninger. Det betyder f.eks. at savene kan fås med skræddersyede løsninger på tilgangs- og afgangssiden samt tilpassede lagersystemer. Det unikke ved savene fra MEBA er, at de kun mister begrænset savekapacitet ved savning i smig pga. deres patenterede skruestiksystem.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Meba på det danske marked!

Hvorfor Meba

MEBAswing

MEBAswing serien udgøres af en række manuelle og halv-automatiske båndsave, med mulighed for enkelt og dobbelt smig-skæring. Savene er kendetegnet ved at være betjeningsvenlige, pladsbesparende og velegnet til mange forskelligartede arbejdsopgaver. Meba swing udgør et perfekt mix mellem pris/Performance.

Se specifikationer her

Hent oversigt over alle savene her

MEBAeco

MEBAeco er kendte for sit helt unikke patenteret skruestiksystem, der sørger for at disse save kun mister begrænset kapacitet ved savning i smig. Savene er som standard udstyret med ledespindel til justering af skærearmens tilspændingshastighed, samt automatisk justering af snittryk.  Variabel regulering af hastighed via frekvensormformer og fuld hydraulisk skruestik er standard.

Alle save er konstrueret med lineære føringer med kuglespindel, som sikrer uovertruffen nøjagtighed, hastighed og vedligeholdelsesfri betjening.

Se oversigt over alle savene her

MEBAecut

MEBA båndsav type E-cut er en række nyudviklede og innovative maskiner. Disse maskiner er udført udelukkende i elektromekanisk udførsel, hvilket sikrer høj energieffektivitet og ydeevne. Savene er som standard udstyret med ledespindel til justering af skærearmens tilspændingshastighed, samt automatisk justering af snittryk. Elektronisk styret skruestik, med servo-reguleret spindeldrev til fastspænding af materiale. Variabel regulering af hastighed via frekvensormformer er standard.

Alle save er konstrueret med lineære føringer med kuglespindel, som sikrer uovertruffen nøjagtighed, hastighed og vedligeholdelsesfri betjening.

Se oversigt over alle savene her

MEBAxtreme

MEBA båndsav type Xtreme er velegnet til meget vanskelige saveopgaver, hvor der arbejdes med 90° snit. Type Xtreme er forsynet med særlig kraftig savklinge på 67mm. Type Xtreme leveres som med sænkbar skruestik, for friktionsfri håndtering af materialet. Maskinen er forsynet med sensitiv automatisk fremføring, for nøjagtig og præcis bearbejdning. Savene er som standard udstyret med ledespindel til justering af skærearmens tilspændingshastighed, samt automatisk justering af snittryk.

Alle save er konstrueret med lineære føringer med kuglespindel, som sikrer uovertruffen nøjagtighed, hastighed og vedligeholdelsesfri betjening

Se oversigt over alle savene her

MebaMat

MEBAMat er en nyudviklet ligesnit sav, med ekstrem præcision og hastighed. Konstruktionen er holdt yderst kompakt og pladsbesparende, med nem adgang til inspektion og klingeskift. MebaMat er som standard udstyret med ledespindel til justering af skærearmens tilspændingshastighed, samt automatisk justering af snittryk. Variabel regulering af hastighed via frekvensormformer og fuld hydraulisk skruestik er standard.

Se specifikationer her