Microcut

Buffalo Machinery, som er koncernen bag det anerkendte mærke Microcut, er beliggende i Taiwan. Microcut produkterne består af en meget omfattende portefølje af spåntagende maskiner, henvendt til den professionelle og krævende bruger.
Porteføljen består af CNC drejebænke, bearbejdningscentre, horisontale bore- og fræsemaskiner og endelig 3- & 5-aksede bearbejdningscentre.

Buffalo koncernen har altid været garant mht. at levere ypperlig service og kvalitet, og har i den forlængelse introduceret SMT; Smart Machining Technology. Kontakt os for at høre meget mere omkring dette.

Hvorfor Microcut ?

Drejebænke

CNC styret drejebænke

Microcut tilbyder både flad- og skråvangede drejebænke. Maskinerne kan tilpasses ethvert ønske, og leveres i utallige størrelser og varianter:

  • Teach-in styrede drejebænke
  • CNC drejebænke
  • Multispindlede cnc drejebænke med sub-spindel samt C/Y/A akser

Dertil kan kombineres med styringer fra både Fanuc – Siemens – Heidenhein og Fagor.

Bearbejdningscentre

Horisontale og Vertikale bearbejdningscentre

Microcut tilbyder disse maskiner, både udført med traditionelle box vanger og lineære føringer. Maskinerne tilhører High-End segmentet, og garanterer høj stabilitet samt ensartethed.
Der tilbydes både 3,4 og 5-aksede maskiner, som kan tilpasses specifikt efter ethvert ønske.
Disse maskiner tilbydes ligeledes både med Fanuc – Siemens – Heidenhein og Fagor styringer.

For komplet maskinoversigt, se venligst producentens hjemmeside : klik her

Boreværker

Horisontale boreværker

Boreværkerne fra Microcut er kendetegnet ved deres kraftige opbygning, og derved meget høje lastekapacitet; op til 40.000kg.  Serien af boreværker består af fire typer, som alle kan udstyres med Heidenhain, Fanuc og Siemens styringer.

For komplet maskinoversigt, se venligst producentens hjemmeside : klik her