Pegas Gonda

Stor europæisk producent af båndsave, til meget konkurrencedygtige priser. Pegas Gonda er beliggende i Tjekkiet, hvor al udvikling og produktion også foregår. Pegas Gonda er leveringsdygtige i både: Manuelle – Gravitations – Halvautomatiske – Fuldautomatiske – Dobbeltsøjle og specialudviklede båndsave. Leveringstider på både save og reservedele er holdt på et minimum, grundet et altid stort lagerhold på fabrikken.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Pegas Gonda på det danske marked !

Hvorfor Pegas Gonda

Manuelle

Manuelle båndsave med smigskæring 0 til 60 grader til højre. Gearingsvinklen ændres ved hurtig løsne og fastspænding af savebuen. Savene er egnet til produktion af enkelt styk samt mindre serier. Takket være savens robuste konstruktion er det muligt at skære en bred vifte af materialer, herunder rustfrit stål og værktøjsstål. Båndsaven er udført i en solid opbygning.

Kan leveres med kapacitet fra 150x200mm til 220x250mm

Hent datablad over båndsav type MAN her

Gravitation

Type GH er gravitations båndsave. Modellerne er med smigskæring op til 60 grader til højre samt 60 grader til venstre. Tilspænding skyldes egenvægten af savebuen og reguleres af en hydraulisk cylinder/drøvleventil. Gearingsvinklen ændres ved hurtig løsne og fastspænding af savebuen. Saven er egnet til produktion af enkelt styk samt mindre serier. Takket være savens robuste konstruktion er det muligt at skære en bred vifte af materialer, herunder rustfrit stål og værktøjsstål. Båndsaven er udført i en solid opbygning.

Kan leveres med kapacitet fra 150x200mm til 360x500mm

Hent datablad over båndsav type GH her

Halvautomatiske

Type SHI er halvautomatiske save med hydraulisk betjening. Modellerne har gearingssavning op til 60 grader smig til højre samt 60 grader til venstre. Efter start lukkes skruestikken automatisk, buen går ned ved den forvalgte tilspænding. Efter endt overskæring går buen selv op og skruestikken åbnes. Alle maskiner, undtagen 250×315, er udstyret med variabel indstilling af klingehastighed. Gearingsvinklen ændres ved hurtig løsne og fastspænding af savebuen. Takket være maskinens robuste konstruktion er det muligt at skære en bred vifte af materialer, herunder rustfrit stål, værktøjsstål osv. Båndsaven er udført i en solid opbygning. Derfor er alle grunddele lavet i støbejern.

Kan leveres med kapacitet fra 230x280mm til 460x600mm

Hent datablad over båndsav type SHI her

Fuldautomatiske

Automatisk hydraulisk styret båndsave. Stykantal og antallet af fremføringer kan programmeres, fremføringslængden indstilles mekanisk, kan save smig 60 grader til højre automatisk og 45 grader til venstre i semiautomatisk cyklus. Model 1500F er med 1500mm fremtræk. Alle maskiner er udstyret med variabel indstilling af klingehastighed. Styringen tillader op til 9 forskellige længde/styktal kombinationer fra samme stang/profil. Der er en automatisk og en semiautomatisk tilstand, hvor alle bevægelser er kontrolleret uafhængigt. Ændring af vinkel sker ved hjælp af hurtigt fastspændingshåndtag. Den er egnet til serieproduktion og grundet sin konstruktion gør det muligt at skære en bred vifte af materialer, herunder rustfrit stål, værktøjsstål osv.

Kan leveres med kapacitet fra 220x280mm til 350x400mm

Hent datablad over båndsav type A her

Dobbelt søjle

Type Horisontal er en dobbeltsøjle båndsav, med komplet hydraulisk styring. Konstruktionen med dobbeltsøjle og liniære føringer, sikrer maksimal præcision og hastighed. Mulighed for smigskæring op til 60 grader til højre og 60 grader til venstre. Type NC-2000 med NC styring og 2000mm fremtræk. For at opnå længere levetid og højere ydelse, er savebuen på alle modeller 7 grader skråtstillet. Skruestikken er udformet med opdelte kæber, således det er muligt at fastspænde materialet både foran og bagved snittet.
X versionerner tilbyder i den grundlæggende løsning 64bit styring, med mulighed for automatisk regulering af skærearmens tilspændingshastighed. Styresystemet er derudover forberedt til kommunikation med andre eksterne enheder.

Kan leveres med kapacitet fra 440x600mm til 600x1100mm

Hent datablad over båndsave udført med dobbeltsøjle her