Sahinler

Sahinler er blandt verdens største producenter af værktøjsmaskiner. Over 25.000m2 produktionsfaciliteter og mere end 300 ansatte, er beskæftiget til at udvikle og producere de kende Sahinler maskiner. Virksomheden producerer både pladevalser, profiljernsvalser, værkstedspressere og profiljernssakse.

Maskinerne fra Sahinler udgør et attraktivt mix mellem pris og kvalitet, hvilket gør disse meget efterspurgte. Kapema forhandler hele programmet fra Sahinler – så kontakt os for et godt tilbud !

Hvorfor Sahinler

Pladevalser

Sahinler pladevalser tilbydes i manuelle og motoriserede versioner, konstrueret med 3 eller 4 valseruller, i enten symmetrisk eller asymmetrisk konstruktion. Alle valsemaskiner er udført i en god kvalitet, og kan bestykkes med en lang række af ekstraudstyr. Valserne fra Sahinler henvender sig til alt fra blikkenslagere til Heavy-duty arbejdsopgaver.

Hent datablad over alle pladevalser fra Sahinler her

Profiljernsvalser

Sahinler profiljernsvalser er udelukkende produceret i motoriseret udførsel, med enten 2 eller 3 motoriseret valseruller. Profiljernsvalse type PK er udstyret med træk på 2 valser, og manuel indstilling af topvalse. Profiljernsvalse type HPK er udstyret med træk på 3 valser, og hydraulisk indstilling af topvalse (gælder for HPK 50 & 60), og hydraulisk indstilling af nedre valser for de resterende modeller.
Alle profiljernsvalser fra Sahinler kan bestykkes med en lang række af ekstraudstyr, samt tilpassede ruller for valsning af forskelligartede profiler.

Hent datablad over profiljernsvalser type PK & HPK her

Værkstedspressere

Sahinler værkstedspressere tilbydes i 3 forskellige versioner

Værkstedspressere type DP:
Prisgunstig manuel maskine i fuldsvejset konstruktion og fast stempel. Kapacitet fra 10 til 30T.

Værkstedspressere type DPM:
Kraftige motoriserede maskiner i fuldsvejset konstruktion og fast stempel. Joystick for betjening og med mulighed for stop ved alle positioner. Kapacitet fra 30 til 150T.

Værkstedspressere type DK:
Kraftige motoriserede maskiner i fuldsvejset konstruktion og med flytbart stempel.  Joystick for betjening og med mulighed for stop ved alle positioner. Kapacitet fra 100 til 200T.

Hent datablad over alle værkstedspressere her

Profiljernssakse

Sahinler profiljernssakse type HKM konstrueres i 2 udførsler, men enten 1 eller 2 stempler. Profiljernssakse type HKM er yderst prisgunstige maskiner, og tilbyder et perfekt mix mellem pris / performance. Alle maskiner kan bestykkes med en bred vifte af ekstraudstyr, samt matricer og stempler til mangeartede arbejdsopgaver.

Hent datablad over profiljernssakse type HKM her