Transfluid

Transfluid er beliggende i Tyskland, hvor al udvikling og produktion foregår. Firmaet er specialiseret indenfor produktion af maskiner til rørbearbejdning – og har været markedsledende igennem 25 år, indenfor produkter til bearbejdning af rør.

Transfluid producerer rørbukkemaskiner både med og uden dorn, op til Ø325 mm, samt mange forskellige endebearbejdningsmaskiner, rørskæremaskiner og rørrensemaskiner . Derudover er virksomheden specialiseret i komplette bukkeceller med endeformning, robotskift af værktøjer samt automatiske rørlagre.

Kapema er eksklusiv repræsentant for Transfluid på det danske marked!

Transfluid rørbearbejdning

Endebearbejdning

Transfluid rør- og endebearbejdningsmaksiner tilbydes i flere forskellige varianter. Maskinerne kan tilpasses adskillige rørdimensioner, og kan samtidig tilbydes som kombineret maskine, med flere arbejdsstationer. Maskinerne kan udforme meget komplekse geometrier, og er designet specifikt til bearbejdning af rør, enten før- eller efter bukkeprocessen.

Hent datablad over alle endebearbejdningsmaskiner fra Transfluid her

Rørbukkemaskiner

Transfluid producerer en række forskellige rørbukkemaskiner :

Mobile maskiner: Små flytbare bukkemaskiner, som kan anvendes til en lang række forskellige arbejdsopgaver. Maskinen er et perfekt mix mellem pris / performance

Kompakte / mobile dornbukkere: Kompakte maskiner til mangeartede formål. Fuld hydrauliske, og med mulighed for at tilføje flere optioner, i form af arbejdsstationer til rørudvidelse, afgratning, savning og affasning.

Stationære dornbukkere: Fuld hydrauliske semi-automatiske maskiner, for små og mellem produktionsgennemløb. Kan konfigureres nøjagtig til alle behov.

CNC dornbukkere: Fuldautomatiske maskiner, med ekstrem grad af muligheder og stabilitet. Vedligeholdelsesfri og energibesparende med unik kombination af hydraulisk / elektronisk udførsel.

Hent datablad over alle rørbukkemaskiner fra Transfluid her

Skæremaskiner

Skæremaskinerne fra Transfluid er kendetegnet ved et spånfrit snit, som muliggør et omgående videreforløb af rørbearbejdningen. Rørene bliver spændt ud under processen, hvilket at der ikke opstår deformationer omkring snittet. Maskinerne kan leveres med magasiner, og kan bearbejde dimensioner op til Ø40. Skærehastigheden er 600 stk/timen.

Hent datablad over alle skæremaskiner fra Transfluid her