Microcut

Buffalo Machinery, som er koncernen bag det anerkendte mærke Microcut, er beliggende i Taiwan. Microcut produkterne består af en meget omfattende portefølje af spåntagende maskiner, henvendt til den professionelle og krævende bruger.
Porteføljen består af CNC drejebænke, bearbejdningscentre, horisontale bore- og fræsemaskiner og endelig 3- & 5-aksede bearbejdningscentre.

Buffalo koncernen har altid været garant mht. at levere ypperlig service og kvalitet, og har i den forlængelse introduceret SMT; Smart Machining Technology. Kontakt os for at høre meget mere omkring dette.

 

Microcut CNC

Microcut CNC maskinerne som du finder her på siden er nøje udvalgt for deres høje kvalitet. Microcut CNC maskiner er kendt for at være nogle af de bedste på markedet, uanset om du har brug for en pålidelig drejebænk eller en effektiv bore- og fræsemaskine. Med en Microcut CNC maskine får du en alsidig maskine af høj kvalitet, hvadenten det er en drejebænk, et bearbejdningscenter eller en bore-fræsemaskine.

Microcut CNC maskinerne er designet til at leve op til de høje krav, som industrielle kunder har til både præcision, effektivitet og sikkerhed. De er kendte for deres brugervenlighed, hvor selv mindre erfarne brugere også nemt kan betjene maskinerne. Med en Microcut CNC maskine øger du din effektivitet, blandt andet på grund af de mange muligheder for automatisering, der er forbundet med maskinerne. CNC teknologien gør det således muligt for Microcut CNC at arbejde automatisk og på denne måde eliminere menneskelige fejl.

En Microcut CNC maskine er det oplagte valg for enhver, der arbejder professionelt med bearbejdning af materialer.

Læs mere om mærket her

chevron-down