android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube
Erbend 1920x700

Generel information

Eksklusive Erbend kantbukkemaskiner med roterbar overvange

Eksklusive Erbend kantbukkemaskiner med roterbar overvange. De fleste af modellerne er med roterbar overvange med 2 arbejdsstationer.

Kapema er eksklusiv importør i Danmark for ERBEND

Sortimentet omfatter hele programmet fra ERBEND. Firmaet er kendt for et særdeles interessant program inden for kantbukkemaskiner, både motoriserede og hydrauliske.

De fleste af modellerne er med roterbar overvange med 2 arbejdsstationer. Maskinerne kan udrustes med forskellige styringer og mange forskellige værktøjer bl.a. 120 mm høje gedefodssegmenter. Mulighed for CNC 3D styringer med option for 3D dataimport, servomotoriseret pladeanslag op til 4 meters dybde, servomotoriseret A-akse, 350 mm åbning på Z-aksen. Komplet laser sikkerhedsudrustning.

ERBEND’s produkter udvikles og fremstilles i Bursa i Tyrkiet. Der benyttes udelukkende kendte kvalitetskomponenter i fremstillingen af de færdige maskiner. ERBEND er kompromisløs indenfor deres udvikling og produktion, kun den allerbedste kvalitet accepteres. Desuden er der stor fokus på at minimere produkternes energiforbrug.