android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube
Erbend 1920x700

Nyhed

Erbend kantbukkemaskiner nu hos Kapema

Erbend kantbukkemaskiner med hele programmet nu hos Kapema. Et særdeles interessant program inden for kantbukkemaskiner, både motoriserede og hydrauliske.

Kapema nu eksklusiv importør i Danmark for ERBEND

Kapema med hovedkontor i Thisted har indgået aftale med tyrkiske Erbend omkring eksklusiv repræsentation i Danmark.

Sortimentet omfatter hele programmet fra ERBEND. Firmaet er kendt for et særdeles interessant program inden for kantbukkemaskiner, både motoriserede og hydrauliske.

De fleste af modellerne er med roterbar overvange med 2 arbejdsstationer. Maskinerne kan udrustes med forskellige styringer og mange forskellige værktøjer bl.a. 120 mm høje gedefodssegmenter. Mulighed for CNC 3D styringer med option for 3D dataimport, servomotoriseret pladeanslag op til 4 meters dybde, servomotoriseret A-akse, 350 mm åbning på Z-aksen. Komplet laser sikkerhedsudrustning.

ERBEND’s produkter udvikles og fremstilles i Bursa i Tyrkiet. Der benyttes udelukkende kendte kvalitetskomponenter i fremstillingen af de færdige maskiner. ERBEND er kompromisløs indenfor deres udvikling og produktion, kun den allerbedste kvalitet accepteres. Desuden er der stor fokus på at minimere produkternes energiforbrug.

Ifølge ERBEND’S salgschef, Aysel Saglam, ser man frem til samarbejdet med Kapema:

”Vi har store forventninger til vores nye samarbejde med Kapema. Vi ser Kapema som den bedst mulige partner for ERBEND i Danmark og har stor tillid til den ekspertise og know-how som er i virksomheden”.

Peter Mortensen, direktør i Kapema er meget tilpas med det nye samarbejde. ”ERBEND passer helt perfekt ind i vores koncept og udvikling indenfor pladebearbejdende maskiner. Kapema har i forvejen et stort sortiment indenfor maskiner til metalindustrien men med den nye aftale med ERBEND komplimenterer vi sortimentet med et omfattende program i topkvalitets maskiner”.

Produkterne vil fremover blive udstillet og lagerført hos Kapema i Thisted.