Båndsave

Båndsave i høj kvalitet

Hos Kapema finder du branchens største udvalg af båndsave, så du er sikker på at finde lige netop den sav, der passer til dine arbejdsopgaver. Du finder eksempelvis både automatiske, semi-automatiske og manuelle båndsave her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så kan du altid hente et dokument omkring savens tekniske specifikationer under produktsiden.

Båndsave tilpasset dine arbejdsopgaver
Her på siden har vi samlet forskellige båndsave, så du er sikker på at finde en sav, der er velegnet til din situation og dine arbejdsopgaver. Du finder alt fra manuelle båndsave til store fuldautomatiske dobbeltsøjlede saveanlæg, og hvis du leder efter en god mellemting, så har vi semi-automatiske maskiner. Maskinerne har forskellige styrker, som kan være relevant at undersøge, inden du beslutter dig for én specifik båndsav. Fælles for dem alle er dog, at de er fremstillet i høj kvalitet med fokus på høje normer for sikkerhed og miljø.

Vores båndsave er af fabrikanterne Imet og MEBA, der er kendt for at fremstille save i høj kvalitet. Begge virksomheder har investeret stort i nyere teknologi for at sikre, at de leverer effektive og sikre løsninger til erhvervslivet. Du finder vores store udvalg af båndsave her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte os for pris eller yderligere oplysninger. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Find en båndsav der passer til dig
Når du skal finde frem til den sav, der passer til dine arbejdsopgaver, så er der flere ting, du skal være opmærksom på. Herunder har vi samlet nogle af de overvejelser, som du bør gøre dig, når du skal investere i den rette båndsav. Alle oplysninger omkring vores båndsave finder du under hver produktside, hvor du også kan downloade en tekst omkring de tekniske kapaciteter ved det specifikke produkt. På denne måde er du sikker på at vælge den rette sav.

Skal du vælge en fuldautomatisk, semiautomatisk eller manuel sav?
Vores båndsave er tilpasset forskellige arbejdsopgaver og erhverv. Med en fuldautomatisk båndsav får du en sav, der hurtigt og effektivt sikrer nøjagtige udskæringer af dine materialer. Maskinerne er ofte lavet som store saveanlæg, der kræver, at du har pladsen til at kunne have maskinen stående. Fuldautomatiske båndsave ses derfor ofte ved større værksteder og lagre, der har god plads og brug for at lave effektive udskæringer. Nogle af vores fuldautomatiske og semiautomatiske båndsave har mulighed for at blive skræddersyet, så det passer til dine opgaver. Eksempelvis kan tilgangs- og afgangssiden ofte tilpasses til et lagersystem. Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at få skræddersyet en maskine til dit system, så er du velkommen til at skrive en mail eller ringe ind på telefon.

Find en båndsav der passer i forhold til materiale og brug
Når du skal vælge den rette båndsav, så skal du ofte overveje, hvor stort et behov, du har for denne. Skal maskinen eksempelvis anvendes adskillige gange dagligt, få gange dagligt eller måske blot et par gange i ugen/måneden. Derudover er det relevant at overveje, hvilke materialer du skal bearbejde. Skal du skære igennem massive stålplader eller måske hårdere materialer som legeringer, så har du brug en båndsav, der kan klare denne opgave. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt én af vores save kan bearbejde dine materiale, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os hvis du har spørgsmål
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores produkter eller gerne vil have prisen på en af vores båndsave, så er du meget velkommen til at kontakte os. Inde på hver produktsider har du mulighed for at trykke på “kontakt for pris”, her kommer du igennem til en kontaktformular, hvor du kan skrive, hvis du har yderligere spørgsmål. Du bestemmer også helt selv, hvorvidt du vil kontaktes på telefon. Vi ser frem til at hjælpe dig, så du finder frem til netop den båndsav, der passer til dine arbejdsopgaver.

Se også vores fræsemaskine.

Læs mere
chevron-down