Bukkemaskiner

Bukkemaskiner tilpasset dine behov

Hos Kapema finder du et stort udvalg af bukkemaskiner i høj kvalitet, så du er sikker på at finde en maskine, der passer perfekt til din situation. Du finder både bukkemaskiner, der passer godt til mindre virksomheder og maskiner til større industri. Uanset om du skal bruge en praktisk manuel maskine eller gerne vil have en hydraulisk bukkemaskine, der kan tilpasses forholdene på din arbejdsplads, så finder du det her på siden.

Du finder flere informationer omkring vores forskellige bukkemaskiner ved at trykke ind på hver produktside. Her vil du blandt andet finde dokumenter med de tekniske specifikationer, så du er helt sikker på, at bukkemaskinen passer til din arbejdsplads og dine arbejdsopgaver. Hvis du gerne vil have flere oplysninger omkring vores maskiner, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om brugspotentiale, pris eller andet. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Bukkemaskiner - til virksomheder og industri
Med vores store udvalg af maskiner er du sikker på at finde én, der er velegnet til dine arbejdsopgaver. Her på siden finder du både bukkemaskiner, der passer godt til mindre virksomheder og større industri. Har du eksempelvis en lokal blikkenslager eller VVS virksomhed, så passer en mindre bukkemaskine måske til dig. Det samme gælder, hvis du har en lignende virksomhedsprofil i autobranchen. Du finder også bukkemaskiner, der er velegnet til industri, hvor der er andre krav til effektivitet og nøjagtighed. Her kan du eksempelvis vælge en hydraulisk bukkemaskine, der effektivt håndterer og bukker langt de fleste materialer.

Sådan finder du en bukkemaskine der passer til dine behov
Når du skal vælge den rette bukkemaskine til din virksomhed, så er der flere overvejelser, som du bør gøre dig. Det er eksempelvis vigtigt at overveje, hvor ofte maskinen skal tages i brug. Skal den anvendes flere gange om dagen, få gange i ugen eller mindre. Udover dette har vi herunder samlet nogle væsentlige pointer, som du kan overveje, så du finder den rette bukkemaskine. Alle oplysninger omkring vores bukkemaskiner finder du under produktsiderne, hvor du også kan hente en tekst omkring de tekniske kapaciteter ved det specifikke produkt. På denne måde er du sikker på at vælge den rette maskine.

Hvor vigtigt er nøjagtighed?
Når du bukker forskellige materialer som stål, kobber, polykabonat, molybdæn, magnesium, aluminium eller kulstof, så er det ikke altid muligt at lave en perfekt bukning. Med en almindelig bukkemaskine vil du nogle gange opleve, at materialet får en buet form, fordi formen er for tyk eller er i et meget hårdt materiale. Hvis du investerer i en dyrere bukkemaskine, så får du altid et ensformigt og nøjagtigt resultat uanset materialevalg. Det passer derfor godt til industrivirksomheder, der skal leverer ensartede resultater til deres kunder.

Hvilke materiale skal du bearbejde?
Skal du bukke meget hårde materialer eller tykke metalplader omkring 25 mm, så skal du have en maskine, der kan klare denne opgave. Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide, om én specifik maskine kan arbejde med dine materialer.

Har du specifikke krav til din maskine?
Hvis du har nogle specifikke krav eller ønsker til din bukkemaskine, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have skræddersyet en bukkemaskine, så den passer ind i dit lagersystem. Uanset hvilke ønsker du måtte have til maskinen, så er du velkommen til at sende en besked, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Kontakt os hvis du har spørgsmål
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter eller services, så må du meget gerne kontakte os enten på telefon eller mail. Du kan kontakte os vedrørende et produkt, når du trykker ind på det ønskede produkt og vælger kontakt for pris. Her vil du blive ført videre til en kontakt formular. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 96 18 87 00 eller sende en mail til info@kapema.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Læs mere
chevron-down