Fræsemaskiner

Fræsemaskiner til metalindustrien

Hos Kapema finder du et bredt udvalg af forskellige typer fræsemaskiner. Vi tilbyder betjeningsvenlige fræsemaskiner til alle formål både til små værksteder og til industrielle virksomheder.

Vi repræsenterer en lang række af de kendte fabrikanter, bl.a. Style, Emco og First fræsere. Alle er af meget høj kvalitet med særligt fokus på miljøet og omkostningerne. Vi sørger altid for at have mange fræsere på lager, så vi kan yde en hurtig service og levering af maskinerne.

Er du på udkig efter en betjeningsvenlig fræsemaskine med høj fleksibilitet og nem vedligeholdelse, så er du landet det helt rette sted. Vi står til enhver tid klar til at hjælpe med samtlige opgaver og afdækker gerne dine behov. Vi rådgiver altid om det optimale valg af fræsemaskine. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Køb nye fræsemaskiner hos Kapema til skarpe priser

Fræseren er sammen med drejebænken en af de absolut vigtigste værktøjsmaskiner i metalindustrien til fremstilling af emner med plane og krumme overflader. Hos Kapema kan du let og overskueligt se hele sortimentet af fræsemaskiner, hvor du med garanti kan finde præcis det, du søger og leder efter. Vi har fræsere til ethvert behov. Se den enkelte maskine for specifikationer.

I sortimentet kan du med garanti finde den model, der passer nøjagtigt til dit værksted, virksomhed eller industri. Vi forhandler og sælger kun modeller, som vi trygt kan fremvise og som kan løse de fleste fræseopgaver. Derfor kan du trygt bestille fræsemaskinen her.

Vi bestræber os efter at udføre god service, og derfor vil vi med fornøjelse give vejledning omkring passende fræsemaskine til dine behov. Vi anbefaler, at du overvejer, hvilke fræseopgaver du skal udføre, så vi kan finde den optimale maskine til udestående opgaver.

Hvordan fungerer en fræsemaskine?

Processen foregår på en fræsemaskine, hvor det roterende værktøj med flere skær fjerner overflødigt materiale eksempelvis spåner fra et emne. Emnet er fastspændt i et opspændingsværktøj, der er fastmonteret på et fræseplan, der bevæger sig i fræsemaskines længderetning.

I fræserens arbejdsproces er emnet monteret på bordet eller på kvalitetsrigt tilbehør. Hyppigst er metalfræsning af bl.a. tandhjul, plane flader og emner med ind- og udvendige spor oftest anvendt i industrien. Metalfræsning sikrer dig en god overfladekvalitet.

Vi forhandler fræsemaskiner fra anerkendte mærker, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi garanterer dig derfor, at du ikke bliver skuffet over kvalitetsniveauet.

Opnå de bedste resultater ved brug af en fræsemaskine i topklasse med høj fleksibilitet - kontakt os allerede i dag.

Har du brug for hjælp?
Er du i tvivl, hvad der er det helt rigtige valg af fræsemaskine, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og vejledning heraf. Vi sætter god service og hurtig levering i højsædet, så vi opnår tilfredse kunder. Hos os går du bestemt ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden trods de skarpe, attraktive priser.

Sidder du med eventuelle spørgsmål til vores udsøgte sortiment af fræsemaskiner, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 96 18 87 00, eller du kan skrive en mail til os på info@kapema.dk - vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine udestående spørgsmål.

Læs mere
chevron-down