Pressere

Værkstedspressere og horisontalpressere

Kapema kan tilbyde værkstedspressere og horisontalpressere til bearbejdning af mange forskellige emner. Alle er af meget høj kvalitet med særligt fokus på miljø og omkostninger. I Kapemas brede produktsortiment finder du betjeningsvenlige pressere med høj fleksibilitet og nem vedligeholdelse, der passer til netop dine ønsker om kapacitet og konfigurationer. Er du på udkig efter en ny værkstedspresser, så kan du her hos Kapema finde et udsøgt udvalg af pressere, der med forskellige kapaciteter kan opfylde netop dit behov. Se den enkelte maskine for specifikationer.

Køb værkstedspresser hos Kapema
Siden her giver dig et overblik over udvalget af værkstedspressere. Vi har her hos Kapema værkstedspressere til ethvert behov. Vi garanterer dig, at du her kan finde præcis det, du søger. Her finder du modeller af værkstedspressere med kapacitet fra 10 til 200 tons. Det betyder, at vi kan tilbyde værkstedspressere til små som store opgaver. Ydermere sikrer værkstedspresseren dig en fordelagtig arbejdsposition og dermed et godt arbejdsmiljø. Så er du på udkig efter en værkstedspressere til enten en stor eller lille opgave, der sikrer dig en god arbejdsposition og et godt arbejdsmiljø, så er du landet det rette sted. Vi forhandler kun CE-mærket maskiner og værktøj, så du kan stole på kvaliteten og sikkerheden. Udforsk vores sortiment og find den værkstedspresser, du mangler hos Kapema.

Vi afdækker gerne dine behov og rådgiver om det optimale valg af værkstedspresser til dine opgaver. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

CE-mærkede maskiner
Når du køber nye maskiner til din virksomhed, er det essentielt at sørge for, at maskinerne er CE-mærkede. CE-mærkning sikrer, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. CE-mærkning er EU- godkendelsen, der illustrerer, at produktet er egnet til den tilsigtede anvendelse. Derudover er CE-mærkningen med til at sikre et fælles sikkerhedsniveau for produkterne, og må dermed kun sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Behagelig arbejdsposition og arbejdsmiljø
Hos Kapema kan du med garanti finde en værkstedspresser i robust design, der tilgodeser dine specifikke behov, og som både er funktionel, brugervenlig og driftsikker. De forskellige modeller har hver deres fordele og kernekompetencer, som du kan læse yderligere om ved hver enkelt maskine.

Den optimale værkstedspresser for dig afhænger af den tiltænkte brug og behov. Vi er kompetente og erfarne inden for området, og kan derfor vi give dig god rådgivning, hvor vi i fællesskab konkluderer, hvilken værkstedspresser der passer til de udestående opgaver.

Omend du ønsker at benytte værkstedspresseren til at bøje eller presse metal m.m., kan du med garanti finde den optimale, ideelle værkstedspresser her hos Kapema. Vi tilbyder værkstedspressere der er anbefalelsesværdige til brug i metalindustrien. Desuden finder du her værkstedspressere, der sikrer dig et behageligt arbejdsmiljø og arbejdsposition. Hos os går du ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden.

Vi er klar til at hjælpe med enhver opgave
Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise. Er du yderligere i tvivl om, hvad du har brug for og præcis ønsker, står vi også klar til rådgivning og vejledning heraf. Vi bestræber os efter at udføre god service og hurtig levering.

Sidder du med eventuelle spørgsmål til vores udsøgte sortiment af værkstedspressere, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 96 18 87 00, eller du kan skrive en mail til os på info@kapema.dk - vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine udestående spørgsmål.

Læs mere
chevron-down