Rørbukkemaskiner

Rørbukkemaskiner - Branchens bredeste produktsortiment

Hos Kapema finder du branchens bredeste produktsortiment af rørbukkemaskiner. Vi har rørbukkemaskiner i flere forskellige størrelser til alle typer erhverv, og vores udvalg byder på maskiner fra en lang række kendte fabrikanter, bl.a. Jutec og Transfluid, som laver nogle af de bedste rørbukkere på markedet.

Rørbukkemaskiner til alle formål
Kapema kan tilbyde solide rørbukkemaskiner til alle typer formål. Alle vores bukkere er kraftfulde og af høj kvalitet, så du er sikret effektive arbejdsgange og stor bukkenøjagtighed, uanset om du vælger en af vores store, stationære maskiner eller en af vores mindre, mobile rørbukkere. Klik ind på det enkelte produkt, og læs flere oplysninger om specifikationerne for den enkelte maskine.

Vores udvalg byder bl.a. på stationære CNC-styrede rørbukkemaskiner, som er særligt velegnede til store diametre. De er både robuste og hurtige, og så anvender de den mest moderne teknologi for at kunne tilbyde ubegrænset bukkefrihed.

Hvis du har et mindre behov, finder du også mobile bukkere, som fylder mindre og er mere kompakte. Disse er både simple og alsidige, og du kan indstille dem med valgfri funktioner, som passer til dine behov. Mobile rørbukkemaskiner egner sig perfekt til smalle radier og har trods størrelsen en høj bukkekapacitet.

Du finder også rørbukkemaskiner, som befinder sig et sted midt imellem og som egner sig til mellemstore opgaver.

Kontakt os for yderligere info om rørbukkemaskiner
Er du i tvivl om hvilken rørbukkemaskine, der passer bedst til dine behov; om den skal være stationær eller mobil, stor eller lille - eller måske en mellemting? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning. Vi har stor erfaring med salg af industrimaskiner til mange forskellige erhverv, og vi går op i, at vores kunder bliver tilfredse med deres køb - både nu og flere år frem. Kontakt os for en uforpligtende samtale om det materiel, som vi har at byde på, og få en god og fornuftig pris på lige netop den rørbukkemaskine, der passer bedst til dine behov.

Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden, eller du kan klikke på “Kontakt for pris” under det enkelte produkt for at udfylde en kontaktformular.

Betjeningsvenlige rørbukkemaskiner med høj fleksibilitet
Godt håndværk kræver godt udstyr - og det finder du hos os! Hos Kapema går vi nemlig op i kun at sælge de bedste industrimaskiner på markedet - det gælder både, når du handler brugt, såvel som når du køber nye maskiner. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde branchens bedste produktsortiment. Det er nemlig vigtigt, at du får fingrene i en maskine, som du bliver glad for at bruge og som du kan have glæde af i mange år frem.

Vores maskiner er robuste og kraftfulde, nemme at betjene - og så yder de den bedste bukkekvalitet. De er desuden fleksible og stærke, samtidig med at det er hurtigt at ændre mellem forskellige dimensioner, samt hurtige værktøjsskift, som gør arbejdsgangen mere effektiv. Derudover er vores maskiner tilmed også enormt nemme at vedligeholde. Det gør, at du er sikret en maskine med høj ydeevne og præcision, som vil føles som ny i længere tid.

Fokus på miljø og omkostninger
Hos Kapema har vi et stort fokus på miljø og omkostninger. Ved at tilbyde solide og effektive maskiner, som indeholder den nyeste teknologi, er vi samtidig med til at mindske miljøbelastningen samt øvrige omkostninger - både for vores kunder og for omverdenen. Produktion og salg af kraftfulde maskiner, som både er betjeningsvenlige og nemme at vedligeholde, gør nemlig, at maskinerne holder i mange år frem, hvilket betyder, at der går længere tid, før det er nødvendigt at udskifte dem. Det er både gunstigt for dig og for miljøet.

Læs mere
chevron-down