android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube
Extreme_Mebamat

Nyhed

MEBA Save Digitalisering og Ny Teknologi

MEBA har båndsave til alle formål og alle industrier. MEBA er med helt fremme hvad angår digitalisering og den nyeste teknologi.

Kraftfulde automatiske save med netværksovervågning, løsninger til storindustri. MEBA har båndsave til alle formål og alle industrier. MEBA er med helt fremme hvad angår digitalisering og den nyeste teknologi.

MEBA udstiller på EMO 2019 som en del af “MAV Industrie 4.0 området” hvor der vil være andre beslutningstagere indenfor produktionsteknologien. Hal 9, Stand F32.

På EMO messen vil det være muligt at se det intelligente MEBA styresystem, den yderst effektive MEBA teleservice eller MEBA NC serveren, som har særdeles positiv effekt på savningsprocessen samt på hele værdikæden i produktionen.

MEBA vil også præsentere projekter indenfor IoT (internet of things) på EMO messen. Brugen af IoT tjenester i MEBA savene har til formål at detektere savens tilstand på et tidligt stadie på afstand, og som et resultat reducere funktionsfejl og nedetider – yderst omkostningsbesparende.

Tre forskellige typer af MEBA båndsave vil være udstillet på EMO 2019.

  • MEBApro 260 AP, halvautomatisk maskine, kompakt, pladsbesparende, særdeles egnet til serieproduktion, kan behandle et stort antal emner på kort tid. Enkel betjening med maksimum teknisk ydeevne og 4.0 manøvredygtighed.
  • MEBAmat 330, udfører opgaver i kontinuerlig drift ved lave cyklusomkostninger. Selv faste materialer, der kan være svære at save, er ikke noget problem. Effektiv løsning til rationel produktion. Automatiserede arbejdsgange.
  • MEBAxtreme, til ekstreme saveopgaver med skæreydelse i højeste kvalitet. Som noget nyt udstyret med  MEBA tyndskæringsteknologi, den kraftige straight-cutting sav opnår en drastiske stigning i energi og ressource-effektivitet. Store besparelser, især ved behandling af værdifulde materialer i masseskæringsområdet.