android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube
Nye maskinbehov 1920x700

Nyhed

Nye Maskinbehov – vi er klar !

Kapema er klar til at kunne levere både de traditionelle maskiner, men også de mere avancerede CNC-maskiner direkte fra lager.

Hjemtagning giver nye maskinbehov

De mere traditionelle bearbejdningsmaskiner oplever en større søgning. Der har været en tendens til at trække produktionen hjem for flere virksomheder siden Corona-krisen opstod, fordi man ikke vil være afhængig af at skulle over landegrænser, når der er noget, som er et nøgleprodukt i ens videre proces.

Peter Mortensen tror derfor, at Kapema i den kommende tid vil sælge flere traditionelle maskiner, som er mere en standardvare. – Den bearbejdning, der trækkes hjem, er ikke så kompliceret, og ikke-kompliceret bearbejdning kræver ikke komplicerede bearbejdningsmaskiner, uddyber han.

Kapema er klar til at kunne levere både de traditionelle maskiner, men også de mere avancerede CNC-maskiner direkte fra lager. Der er laver videoer af alle lagermaskiner, og vi er også klar til at modtage besøg i vores showroom. Professionel og faglig vejledning samt gode tilbud gives til alle der måtte have behov for at få en god service og hurtig levering.