android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube
1920x700 web

Nyhed

Nyt agentur på slibe- og afgratemaskiner

Kapema har indgået aftale med den italienske producent af slibe- og afgratemaskiner EMC omkring eksklusiv repræsentation i Danmark.

Kapema har indgået aftale med den italienske producent af slibe- og afgratemaskiner EMC omkring eksklusiv repræsentation i Danmark. Aftalen omfatter alle produkter fra firmaet EMC, et komplet sortiment af maskiner til slibning og afgratning af alle typer plader indenfor metalindustrien. Ud over produktion af et stort antal standard maskiner fremstiller fabrikken også specialmaskiner efter specifikke kundeønsker. Det er spændende, moderne og fleksible maskiner i meget høj kvalitet.

Maskinerne er kompakte og alsidige og kan udrustes med op til flere stationer samt forskellige varianter af børster og slibebånd. Maskinerne er primært designet til slibning, men takket være de hurtigt udskiftelige børster kan maskinerne på få minutter også anvendes til afgratning eller runding af kanter på alle typer materialer samt fjernelse af oxiderede lag efter skæring med oxygen.

Slibe- og afgratemaskinerne fra EMC er velegnet i alle industrier og på alle værksteder, og er særdeles velegnet til emner fra laser-, plasma-, vand-, eller oxygenskæring.

Lorenzo Cositore, salgsdirektør for EMC, udtrykker stor tilfredshed med aftalen. ”Vi er særdeles tilfredse med Kapema som vores repræsentant i Danmark. Vore produkter passer perfekt ind i Kapema’s store sortiment af højkvalitetsprodukter, fremstillet i Europa og baseret på innovative teknologier og stærkt ingeniørarbejde”.

Kapema’s direktør, Peter Mortensen, er ligeledes særdeles tilpas med aftalen. ”Vi har gennem længere tid søgt efter det helt rigtige sortiment i slibe- og afgratemaskiner i en kvalitet der matcher vore øvrige produkter. Det er nu lykkes os at finde det helt rigtige produkt hos EMC, så den sidste manglende brik i vores sortiment er nu på plads. Vi har indkøbt et antal maskiner til lager og udstilling og ser frem til at markedsføre og sælge disse produkter på det danske marked. Maskinerne er kendetegnet ved en høj kvalitet kombineret med et særdeles flot design, og så er virksomheden i Italien kendt for at være helt på forkant med udviklingen indenfor netop den type produkter”.