android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kapema’s webshop

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Kapema.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Kapema anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Interfjord og DHL. Leveringstid 1-3 hverdage.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Kapema overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kapema, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kapema. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Kapema har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale ved Dankort eller bankoverførsel. Alle priser på web-adressen http://www.kapema.dk er ekskl. moms og ekskl. levering.

Fortrydelsesret

Kapema yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Varen vil blive vurderet efter den er returneret, og en evt. værdiforringelse vil blive fratrukket varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.