android-arrow-forward android-arrow-back android-call android-cart android-mail android-search pdf-symbol social-youtube

Kapema A/S Profil

Visionen
Kapema skal være et internationalt handelsselskab indenfor køb og salg af maskiner til metalbearbejdning. Det skal være en profitabel og innovativ virksomhed, baseret på et positivt menneskesyn som tiltrækker dygtige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

Idegrundlag
Kapema skal være en kompetent og pålidelig leverandør af standardmaskiner til metalbearbejdning. Maskinerne skal opfylde kundernes behov for effektivitet, de skal være driftsikre og enkle at betjene samt respektere kravene til sikkerhed og miljø.

Kvalitetsmålsætning
Kunderne skal modtage produkter, som svarer til deres krav og forventninger! Vi skal sikre overensstemmelse mellem kundernes forventninger og vores egen opfattelse af kravene til produkternes kvalitetsniveau.

Historie

Kapema er stiftet i 2004 og er en kompetent og pålidelig leverandør af maskiner til metalindustrien. Udover køb og salg af nye og brugte maskiner tilbyder vi alle former for service og automatisering på både nye og eksisterende maskiner.
Branchens bredeste produktsortiment, omfattende lagerhold af både maskiner og reservedele samt en serviceorganisation med bred faglig kompetence gør Kapema til en attraktiv samarbejdspartner for alle grene i metalindustrien og er i dag én af landets førende virksomheder inden for salg og service af maskiner til metalindustrien.
Med konstant fokus på udvikling, tætte relationer og nytænkning, er Kapema i fortsat ekspansion og produktsortimentet omfatter et stort antal repræsentationer af verdens mest kendte og respekterede producenter. Vores store udstilling i Thisted er altid åben for demonstrationer af enhver form for maskineri til såvel pladebearbejdning som spåntagning. Salgsafdelingen består af landets mest erfarne og professionelle produktspecialister, alle med mange års erfaring indenfor salg og rådgivning omkring produktionsudstyr til metalindustrien.

Vi tilbyder markedets mest komplette setup og leverer turnkey-løsninger, hvor vi:

– Afdækker kundens behov
– Leverer og installerer maskinerne
– Afholder kursus
Servicerer maskinparken