Bearbejdningscentre

Er du på udkig efter et CNC bearbejdningscenter?

Hos Kapema finder du altid et bredt udvalg af maskiner på lager til hurtig levering. Vi er stolte af at kunne repræsentere en lang række af de allermest velrenommerede og pålidelige maskinfabrikanter. Anerkendte mærker som Microcut, Style, Priminer og First er stærkt repræsenteret i branchens bredeste produktsortiment af bearbejdningscentre.

Kapema kan derfor tilbyde centre til alle formål, herunder en 5-akset variant fra Microcut, som er designet til at udføre meget komplekse opgaver, herunder multi-overflade konturfræsning.

Hvad er CNC?

Betegnelsen CNC er en forkortelse af det engelske begreb Computer Numerical Control, der dækker over en teknologi, der ved hjælp af computerprogrammering bruges til at automatisere og kontrollere maskinværktøjers bevægelsesmønstre. Det betyder at maskiner, der besidder CNC kvaliteterne, er i stand til at udføre meget præcist og ikke mindst komplekst arbejde på en hel del forskellige materialer, herunder metal, træ og plast.

 

Hvorfor CNC?

Der knytter sig en lang række fordele til brugen af CNC-teknologien og disse fordele bliver blot endnu mere distinkte, når du anvender et komplekst og millimeter præcist CNC bearbejdningscenter.

Disse maskiner kan tilbyde en knivskarp præcision og en formindsket produktionstid. Det betyder, at du er sikret et mere ensartet og nøjagtigt resultat langt hurtigere, end hvis emnerne var bearbejdet manuelt. Det er ingen hemmelighed, at denne type maskiner er dyre i anskaffelse, men de vil uden tvivl bidrage med en reduceret drifts- og produktionstid, hvilket på sigt kan bidrage med en økonomisk gevinst til din virksomhed.

 

Automatiseret fleksibilitet

Når vi nu er ved at nævne nogle af CNC bearbejdningscenters mange fordele, bør maskinens fleksibilitet absolut ikke forbigås. Bearbejdningsscentrene er nemlig i stand til at udføre en bred vifte af arbejdsopgaver, herunder drejning, fræsning, boring og skæring, hvilket gør centeret til en multifunktionel maskine, der kan bearbejde flere forskellige typer af materiale i forskellige former og størrelser, ligesom maskinen også er i stand til at producere komplekse dele af høj kvalitet med et ensartet resultat til følge.

De computerstyrede maskiner er desuden også i stand til at arbejde uden manuel overvågning i længere tidsintervaller, hvilket frigiver arbejdskraft til at udføre andre opgaver i virksomheden.

 

Vælg det rette bearbejdningcenter

Som det er nævnt tidligere, finder du hos Kapema branchens bredeste udvalg af bearbejdningscentre fra anerkendte mærker som Microcut, Style, Priminer og sidst men ikke mindst, First. Alle centrene tilbyder stabil og hurtig drift samt nedsættelse af produktionstid, ligesom de alle tilbyder en knivskarp præcision i bearbejdelsen af flere forskellige materialer.

Men det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvilket center, du vælger til din virksomhed. Her spiller faktorer som maskinens præcision, kapacitet og hastighed og den pågældende virksomheds produktionsbehov ind, ligesom maskinens fleksibilitet og skalerbarhed også er vigtige elementer at tage med i overvejelserne inden du beslutter dig for, hvilken maskine, der løser din virksomheds opgaver allerbedst.

 

Kapema - branchens bredeste sortiment

Hos Kapema tilbyder vi udover branchens bredeste sortiment af maskiner til metalindustrien også en bred faglig kompetence, der giver dig en sikkerhed for, at din virksomhed får den allerbedste rådgivning, når I står overfor at skulle investere i nye maskiner. Hos os kan du altid regne med at modtage den bedste rådgivning og sparring, der holder et knivskarpt fokus på netop din virksomheds ønsker og behov.

Ønsker du at tage en eller flere af vores maskiner i nærmere øjesyn, er du altid velkommen til at slå vejen forbi vores store udstilling i Thisted, hvor vores erfarne og dygtige produktspecialister står klar til at vise dig vores forskellige maskiner og give dig en nøje indføring i deres egenskaber og muligheder.

Læs mere
chevron-down