Skæremaskiner

Skæremaskiner til virksomheder og industri

Hos Kapema tilbyder vi en lang række af de kendte fabrikater. Vi repræsenterer en lang række af de kendte fabrikater, bl.a. Kimtech, Baykal, Transfluid og TCI Cutting. Det er Europæiske maskiner af meget høj kvalitet. Maskinerne er 100% europæiske, udstyret udelukkende med europæiske komponenter af højeste kvalitet. Med vores udvalg er du sikker på at finde en skæremaskine, der er velegnet til dine arbejdsopgaver og produktionskrav. Hos Kapema har vi branchens bredeste udvalg af maskiner til industrien, som kan tilpasses efter dine behov. Vores omfattende lager består af maskiner og reservedele, derfor kan vi yde dig den bedste service og vedligeholdelse af dine maskiner. Vi vægter sikkerheden på vores udvalg af maskiner meget højt. Derfor er vores maskiner designet til at have maximum sikkerhed for operatøren af maskinen. Find din nye skæremaskine her på siden.

Skæremaskiner tilpasset dine behov
Kapema tilbyder skæremaskiner til mange forskellige formål, bl.a. vandstråleskærer, plasmaskærer, kombineret vand-/plasmaskærer, spånløs orbital skæremaskiner samt rondelskærer. Vores skæremaskiner er med til at give din virksomhed en produktionsoptimering, da flere af maskinerne, i vores sortiment, kan udføre flere skæreopgaver på en gang og udføre et præcis og flot resultat. Derved opnår du både øget effektivitet og kvalitet. Dette gør det særdeles profitable for industrivirksomheder.

Sådan vælger du en skæremaskine der passer til dine behov
Vores maskiner er utrolig fleksible og kan sammensættes, så de passer til den enkelte produktion eller arbejdsopgave. Når du skal vælge en skæremaskine, der passer til dine behov, så skal du overveje hvilke krav du har til maskine. Blandt andet skal du tænke på om maskinen skal bruges dagligt eller til enkelte projekter om måneden. I dette afsnit har vi fundet nogle forskellige punkter du skal overveje inden du investere i en maskine. Alle oplysninger om vores maskiner finder du under produktsiderne, hvor du både finder tekniske kapaciteter og andre informationer. På denne måde er du sikker på at købe den helt rigtige maskine.

Skal maskinen skære helt nøjagtigt?
Du kan generelt skære i flere materialer med en skæremaskine, men en er bedre end andre til de forskellige materialer. Så alt efter hvilket materiale du skal arbejde med skal du vælge en maskine der kan udføre en præcis og perfekt skæring med de materialer du arbejder med. Hvis du investerer i en dyrere maskine er du helt sikker på et ensformigt og nøjagtigt resultat hvergang uanset materialevalg. Det passer godt til mange industrivirksomheder, da de gerne skal leverer ensartede resultater til deres kunder.

Hvilke materialer skal du skære i?
Skal du skære i plastik eller meget tykke metalplader kræver det nogle forskellige maskiner. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe dig med at finde den maskine, der passer til dine produktionsbehov.

Har du nogle specielle krav til din maskine?
Hvis du har flere specielle krav til din maskine, det kan være alt fra ergonomi eller auto-rapportering. Vi kan skræddersy maskinen til at passe til dine produktionsbehov, da vores maskiner altid kan tilpasses produktionsbehov med ekstra udstyr. Du kan altid sende os en besked med dine behov og krav, så hjælper vi dig med at finde en løsning.

Vi er din leverandør af skæremaskiner
Vi har branchens bredeste produktsortiment og bedste service. Så hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så kontakt os. Du kan desuden kontakte os vedrørende et produkt, når du klikker ind på det ønskede produkt og vælger kontakt for pris. Her vil du blive ført videre til en kontakt formular. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 96 18 87 00 eller sende en mail til info@kapema.dk.

Læs mere
chevron-down