Drejebænke

Drejebænke til virksomhed og industri

Hos Kapema har vi samlet branchens bedste udvalg af kvalitets drejebænke, så du er helt sikker på at finde den maskine, der passer til din arbejdsplads og dine arbejdsopgaver. Vi ved, at virksomheder i dag har meget forskellige behov, og dette afspejler sig også i vores mange drejebænke. Vores store udvalg af produkter giver dig mulighed for at finde én maskine, der har de mål og egenskaber du leder efter. Vi har både drejebænke, som egner sig godt til mindre og mellemstore virksomheder og til industri.

Du finder alle vores maskiner herunder, og hvis du gerne vil have flere oplysninger, så kan du altid trykke ind på det produkt, som du foretrækker. Her vil du finde yderligere informationer og et dokument med produktets tekniske specifikationer, så du er helt sikker på, at drejebænken passer til dine arbejdsopgaver. Hvis du gerne vil have flere oplysninger omkring vores maskiner, så er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål angående pris, anvendelse eller noget helt tredje. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Drejebænke tilpasset dine behov
Her på siden finder du et stort udvalg af drejebænke, så du er sikker at finde én, der er velegnet til arbejdsopgaverne i din virksomhed. Vi har maskiner til næsten alle formål på arbejdsområdet. Du finder eksempelvis fladvange, skråvange og vertikale drejebænke her på siden. Hvis du vil have en industriel CNC styret maskine, så har vi også dette. CNC styrede maskiner er velegnede, hvis du har en industrivirksomhed, hvor det er altafgørende med effektivitet og ensartethed i arbejdet. Du finder alle vores forskellige drejebænke her på siden, og hvis du gerne vil have flere informationer, så kan du altid trykke ind på det produkt, du foretrækker.

Fælles for alle drejebænke er, at de er fremstillet med fokus på høj kvalitet og lave omkostninger i forhold til energi og miljø. Alle vores maskiner er produceret af velkendte fabrikanter som Microcut, Style og Emco. Dette er alle virksomheder, der er førende indenfor deres del af branchen. Du er derfor helt sikker på at få en drejebænk i høj kvalitet, uanset om du leder efter en fladvange, skråvange eller CNC styret maskine. Find den maskine, der passer til din virksomhed, og så kan du altid kontakte os for pris og yderligere oplysninger.

Hvordan vælger du den rette drejebænk?
Når du skal vælge den helt rigtige drejebænk til din virksomhed, så er det vigtigt, at du tager stilling til flere forskellige ting. Vi har herunder samlet nogle af de ting, som du bør overveje, inden du investerer i en af vores drejebænke. Alle oplysninger finder du under hver produktside eller ved at kontakte os.

Skal din maskine kunne arbejde hurtigt og effektivt?
En af de første ting du bør overveje, er, hvor meget du skal anvende din drejebænk. Er det en maskine, du vil bruge flere gange om dagen, få gange om ugen, et par gange i måneden eller måske færre gange. Når du ved, hvor meget du cirka vil anvende din maskine, så kan du begynde at overveje, hvordan maskinen skal performe. Hvis du vælger at købe en “almindelig” drejebænk, så vil du ikke få samme brugervenlighed og effektivitet, som hvis du købte en CNC styret maskine. Vi har maskiner, som kan arbejde dobbelt så hurtigt som normale drejebænke, og dette kan spare dig meget tid - hvis det er en maskine, du dagligt bruger.

Skal maskinen anvendes til undervisning eller til produktion?
Hvis du skal bruge en maskine, som kan anvendes i undervisningssammenhænge, så skal du også gøre dig nogle overvejelser. Det kunne være, hvor brugervenlig maskinen er for personer, der ikke har stor erfaring med drejebænke. Hvis maskinen skal anvendes til en produktionsvirksomhed, så skal du naturligvis finde ud af, om maskinen kan håndtere de materialer, der skal bearbejdes. Det er specielt relevant, hvis du arbejder med særligt tunge materialer. Hvis du vil have råd og vejledning til, hvilken maskine der vil passe til din situation, så kan du altid kontakte os via kontaktformularen, telefon eller mail.

Har du spørgsmål?
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte. Hvis du vil kontakte os angående et specifikt produkt, så kan du finde en kontaktformular under den valgte drejebænk. Her kan du skrive dine kontaktoplysninger og spørgsmål op, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 96 18 87 00 eller sende en mail til info@kapema.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Læs mere
chevron-down