Stansemaskiner

Stansemaskiner med høj produktivitet og lave driftsomkostninger

Hos Kapema finder du et stort udvalg indenfor stansemaskiner inkl. revolverstansere. Vi repræsenterer kendte fabrikanter, såsom Baykal. De europæiske maskiner er af særdeles høj kvalitet. De fås i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer. Vi sørger altid for at have mange maskiner på lager, så vi kan yde en hurtig service og levering af maskinerne. Kapema sætter særligt fokus på udvikling, tætte relationer og nytænkning, så den markedsledende position opretholdes. På den måde sørger vi for, at maskinerne lever op til dine forventninger. Vi afdækker dine behov, leverer og tilbyder alle former for service samt automatisering på både nye og eksisterende maskiner. Du er mere end velkommen til at kontakte os til enhver tid for en uforpligtende samtale om vores produkter, maskiner, serviceydelser mv.

Køb stansemaskine til metalindustri hos Kapema
Stansemaskiner anvendes til udstansning af emner og er en form for pladebearbejdning, hvormed man udskærer en specifik form fra en metalplade. En stansemaskine effektiviserer måden at lave huller, mærkninger eller konturer i metalplader på. Derudover er det samtidig en billig bearbejdningsmetode. Mulighederne er mange med en stansemaskine, da de har et bredt udvalg af værktøj.

Vores udvalg er stort, og derfor kan du med garanti finde den model, der passer præcis til dit værksted, virksomhed eller industri. Vi har stansemaskiner til ethvert behov og forhandler kun modeller, vi trygt kan fremvise og som kan løse de udestående opgaver.

Stansemaskiner fra Baykal
Hos Kapema repræsenterer vi de kendte fabrikanter, såsom Baykal, der er verdens største og mest respekterede producent af stansemaskiner. Ved disse maskiner er der særligt fokus på høj produktivitet, lave driftsomkostninger, fleksibilitet, og ikke mindst den store alsidighed samt brugen af avanceret og moderne teknik i en yderst brugervenlig version. Dermed kan du købe stansemaskiner, der er kendte for den nyeste teknologi samt det nyeste og mest optimerede brugsdesign. Vi tilbyder stansemaskiner, der har et enkelt og kompakt design, hvilket gør maskinerne yderst praktiske og pladsbesparende. Maskinerne leveres i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer, hvorved maskinerne tilpasses dine behov og industrielt brug.

Se den enkelte maskine for specifikationer.

Vi afdækker dine behov, leverer og hjælper med at rådgive om det optimale valg af stansemaskine. Vi bestræber os efter at udføre god service, og derfor vil vi med fornøjelse give vejledning omkring passende stansemaskine til netop dine behov.

Sikkerhed ved stansemaskinen
Sørg altid for at sikkerheden omkring dig og dine kollegaer er i orden. Kapema rådgiver gerne om sikkerhed ved stansemaskine samt installering.

  • Stansemaskinen må kun betjenes af én person, og må derfor ikke betjenes af flere personer ad gangen. Desduen må der ikke opholde sig flere personer i umiddelbar nærhed af eller bag maskinen.
  • Beskyttelsesanordningen må ikke sættes ud af funktion eller fjernes før drivkraften er slået fra og maskinen er fuldkomment standset.
  • Maskinen må først startes, når beskyttelsesanordningen atter er anbragt i beskyttelsesstilling.

Stansemaskiner - CE-mærkede maskiner
Kapema tilbyder kun maskiner, der er CE-mærkede. Ordningen med CE-mærkning sikrer, at maskinen er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. CE-mærkning er EU- godkendelsen, der viser, at maskinen er egnet til den tilsigtede anvendelse. Yderligere er CE-mærkningen med til at sikre et fælles sikkerhedsniveau for maskinerne.

Har du brug for hjælp?
Er du i tvivl om, hvad der er det helt rigtige valg af stansemaskine, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og vejledning. Vi sætter god service og hurtig levering i højsædet, så du bliver en tilfreds og glad kunde. Hos os går du bestemt ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller sikkerheden trods de konkurrencedygtige priser.

Har du eventuelle spørgsmål til vores store udvalg af stansemaskiner, kan du kontakte os på: 96 18 87 00 eller skrive os en mail: info@kapema.dk - vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine spørgsmål.

Læs mere
chevron-down