Valser

Pladevalser i høj kvalitet

Hos Kapema har altid vi bredt udvalg af pladevalser på lager, det betyder at vi hurtigt kan levere din maskine. Vi repræsenterer en lang række af de kendte fabrikater, bl.a. Davi og Akyapak valser. De er alle af meget høj kvalitet med stor fokus på miljø og omkostninger. Maskinerne er 100% europæiske, udstyret udelukkende med europæiske komponenter af den bedste kvalitet. Med vores udvalg er du sikker på at finde en pladevalse, der er velegnet til dine arbejdsopgaver og produktionskrav. Hos Kapema har vi branchens største udvalg af maskiner til industri og værksteder, som kan tilpasses efter dine behov. Vores omfattende lager består af maskiner og reservedele, derfor kan vi altid yde dig den bedste service og vedligeholdelse af dine maskiner. Vi vægter sikkerheden på vores maskiner meget højt. Derfor er vores maskiner designet til at have maximum sikkerhed for operatøren af maskinen. Find din nye pladevalse her på siden.

Pladevalser tilpasset dine behov og miljøet
Kapema tilbyder valser til alle formål, både profiljernsvalser og pladevalser, manuelle, motoriseret og hydrauliske. En betjeningsvenlig valse med høj fleksibilitet og nem vedligeholdelse. Vi har et bredt udvalg af valser, der hverken går på kompromis med kvalitet eller pris. Vi går meget op i at du får en maskine til værkstedet eller fabrikken, der lever op til dine forventninger. Maskinerne i vores produktsortiment passer perfekt ind i alle typer værksteder. I vores sortiment finder du to typer valser, vi har både den motordreven og den med håndsving. Det betyder, at du vælger imellem at valse dine plader manuelt eller ved at trykke på en knap.

Sådan vælger du en pladevalse der passer til dine behov
Vores maskiner er utrolig fleksible og kan sammensættes, så de passer til den enkelte produktion eller arbejdsopgave. Når du skal vælge en pladevalse, der passer til dine behov, så skal du overveje hvilke krav du har til maskine. Herunder om maskinen skal bruges dagligt eller til enkelte projekter om måneden. Her har vi fundet nogle forskellige punkter du skal overveje inden du investere i en pladevalse. Alle oplysninger om vores maskiner finder du under produktsiderne, hvor du både finder tekniske kapaciteter og andre informationer. På denne måde er du sikker på at købe den helt rigtige maskine.

Skal maskinen valse perfekt?
Du kan generelt valse i flere materialer, men en valse er bedre end andre til at bearbejde de forskellige materialer. Så alt efter hvilket materiale du skal arbejde med, skal du vælge en maskine, der kan udføre en præcis og perfekt bearbejdning med de materialer du arbejder med. Hvis du investerer i en dyrere maskine er du helt sikker på et ensformigt og nøjagtigt resultat hver gang uanset materialevalg.

Har du nogle specifikke krav til din maskine?
Hvis du har flere specielle krav til din maskine, det kan være alt fra ergonomi eller digital udlæsning. Vi skræddersyr din maskine til at passe til dine produktionsbehov, da vores maskiner altid kan tilpasses produktionsbehov med ekstra udstyr. Du kan altid sende os en besked med dine behov og krav, så hjælper vi dig med at finde en løsning.

Har du spørgsmål til vores pladevalser?
Vi har branchens største produktsortiment og bedste service. Så hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så kontakt os. Du kan desuden kontakte os vedrørende et produkt, når du klikker ind på det ønskede produkt og vælger kontakt for pris. Her vil du blive ført videre til en kontakt formular. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 96 18 87 00 eller sende en mail til info@kapema.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs mere
chevron-down