Rundsave

Vi har rundsave på lager til hurtig levering. Kapema repræsenterer en lang række kendte fabrikater, bl.a. Imet Save til professionel brug. Du finder save til alle formål, både automatiske, semi-automatiske og manuelle rundsave. Alle er af meget høj kvalitet med stor fokus på miljø og omkostninger. Vi har branchens bredeste produktsortiment - kontakt os idag for uforpligtende rådgivning.

Automatiske rundsave
Kapema tilbyder rundsave til letmetaller samt til savning i alle typer materiale inklusiv højstyrkestål. Vi har automatiske rundsave med gearingssavning og CNC-programmering eller tastatur-programmering. Se under de enkelte typer og download PDF-fil for at se alle modeller, størrelser og udstyr for vores automatiske save.

Semi-automatisk rundsav
Du finder semi-automatiske rundsave til skæring i letmetaller med mulighed for at save i messing og kobber. Vores semi-automatisk modeller har programmering af alle operatoner på tastatur. Se under de enkelte typer og download PDF-fil for at se alle modeller, størrelser og udstyr for vores semi-automatiske rundsave.

Manuelle rundsave
Kapema har et stort udvalg af manuelle rundsave til brug både på værkstedet og ude på job.

Her finder du rundsave i solid kvaliteter til afkortning af rørprofiler, massivt stål, højstyrkestål, Vi har også manuelle save med mulighed for længdesnit og gearingsskæring. Du får manuelle rundsave til både det lille og større værksted samt til transport hos Kapema.

Se under de enkelte typer og download PDF-fil for alle modeller, størrelser og udstyr til vores save.

Rundsave med klinger og ekstraudstyr
Du får også klinger og ekstraudstyr til din rundsav, så du kan få mest mulig produktion ud af din sav. Klinger skal udskiftes jævnligt ved slid, så du får et optimalt og sikkert skær.

Kontakt os for at høre nærmere om ekstraudstyr og reservedele - vi er specialister i ‘hard-to-find’ reservedele til alle fabrikater. Du får også generel service og teknisk eftersalgsservice både på nye og brugte maskiner hos os.

Vælg den rigtige rundsav
Rundsave er allround-maskiner, med et bredt brugsområde til mange materialer. Du finder rundsave både til træ, metal og andre materialer hos os og til små, større og meget store opgaver. Derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige sav, der passer til dine behov, krav og arbejdsopgaver. Husk at vi gerne rådgiver uforpligtende.

1. Arbejdsmængde og opgaver
Arbejdsmængden og typen af opgaver er afgørende for størrelse og motorkraft. Overvej den største type opgave du normalt udfører, og læg lidt til - så er du forberedt på stort set alle opgaver.

2. Plads
Der skal selvfølgelig være plads til maskineriet på værkstedet. Ofte kan det dog betale sig at købe et nummer større model end dine sædvanlige største opgaver. Så går I ikke ned på udstyr ved større opgaver. Det gælder især, hvis du primært udfører arbejde på værkstedet. Det kan dog også være værd at overveje en mindre transportabel model, der kan tages med ud på opgaver. Det gælder især, hvis du oftest kører ud til kunder og udføre arbejdet der, frem for på værksted.

3. Manuel, automatisk eller halvautomatisk?
Om du skal have en manuel, automatisk eller halvautomatisk rundsav afhænger igen af arbejdsopgaverne. Manuelle save passer bedst til mindre værksteder eller jobs ude. Halvautomatiske save kan udføre enkelte skæringer, men ikke selv indføre nye emner - fornuftig til serieproduktion i værkstedet. En helautomatisk sav kan udføre alle processer selv - men her stiger prisen også med størrelse og funktionalitet. De helautomatiske bruges oftest i større industrier med høje produktivitetsniveauer.

Sikkerhed
Rundsave er kraftige maskiner, der kræver instruktion og fornuftige sikkerhedsforanstaltninger. Alt Kapemas værktøj og maskiner lever op til gældende krav vedrørende CE-mærkning CE02.

Det er arbejdsgivers ansvar at sørge for nødvendigt og egnet sikkerhedsudstyr samt at planlægge og tilrettelægge arbejdet, så det kan udføres fuldt forsvarligt. Desuden skal brugere instrueres i korrekt anvendelse. Beskyttelsesanordninger, afskærmninger og nødstop og andre sikkerhedsanordninger må ikke fjernes eller sættes ud af funktion.
Derudover skal arbejdsgiver også sørge for god ergonomi ved brug af maskinerne samt påkrævet udluftning.

Læs mere
chevron-down