Maskinsakse

Maskinsakse i stort udvalg

Kapema har altid mange maskiner på lager til hurtig levering. Vi repræsenterer en lang række velkendte kvalitetsfabrikater, bl.a. Baykal maskinsakse. Kapema tilbyder sakse til alle formål og udskæring af mange materialetyper, inklusiv legeringer.

Du finder både manuelle og motoriserede sakse, hydrauliske sakse, svingsnitsakse, guillotinesakse og slagsakse samt mange andre maskiner til metalbearbejdning. Alle er af høj kvalitet, og produceret med stort fokus på arbejdsmiljø, omkostninger og økonomisk materialebrug.

Se også vores fræsemaskine.

Bredeste produktsortiment i maskinsakse
Vi har branchens bredeste produktsortiment inden for maskinsakse og kan levere hurtigt og efter jeres specifikationer. Du finder også tilbehør til udbygning af eksisterende maskiner hos os, samt reservedele - begge dele med hurtig levering. Vi ved at hurtig levering er vital for at produktionsmål kan opretholdes. Både maskiner og tilbehør holder en høj kvalitet med stort fokus på miljø og omkostninger.

CE-Mærkning
Alle vores maskiner er selvfølgelig CE-mærket og kommer med påkrævet sikkerhedsudstyr, uanset om de er produceret i eller udenfor EU. Skal maskinerne indgå i en maskingade, skal hele maskingaden CE-godkendes som helhed, også selvom de enkelte maskiner er CE-godkendte.

Find den rigtige maskinsaks til dine arbejdsopgaver
Kapema har maskinsakse til alt fra mindre virksomheder, der har relativt begrænsede behov, til større produktionsvirksomheder med behov for specialtilpassede maskiner med ekstraudstyr og mulighed for maskingadetilpasning og høj produktion - og alt derimellem!

Til mindre virksomheder med begrænsede opgave, eller virksomheder, hvor der kun klippes i mindre plader, kan en manuel maskinsaks være en funktionel løsning, der ikke optager for meget plads. Vores manuelle maskinsakse er bl.a. meget velegnet i blikkenslager- og VVS-branchen. Vores manuelle maskinsakse kan klippe plader på op til 2 mm tykkelse og er robuste og solide maskiner med en enkel konstruktion. Maskinen sikrer et perfekt klip med minimal deformering uden grater på emnet.

Blandt vores udvalg finder du også højteknologiske hydrauliske guillotine- og svingsnitsakse til større virksomheder med høj produktion og store krav til præcision, kvalitet og produktion. Vores maskiner er produceret af bla. Baykal med stor fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø. Med mulighed for at klippe plader på op til 23 mm tykkelse, mange valgmuligheder indenfor ekstraudstyr, bl.a. pneumatisk pladefang, anti-torsion, længere bagstop, oplæggerarme og vinkelanslag end standard, dybere åbning end standard, ekstra sikkerhedssystemer m.m. Se muligheder for ekstraudstyr til den enkelte maskinsaks under de forskellige produkter.

Her imellem finder du også profiljernssakse, hjørneklippere, pladesakse og meget andet udstyr. Alt sammen solidt konstrueret med høj kvalitet og mange muligheder for ekstraudstyr.

Kontakt os for information og pris
Du finder mere information om de enkelte maskinsakse, når du klikker ind på det enkelte produkt. Der har du også mulighed for at downloade tekniske specifikationer. Har du brug for mere information, oplysninger om muligheder for sammenbygning til maskingader, tilpasning og særbestillinger kan du ringe eller maile eller bede om at blive ringet op af en af vores medarbejdere på et tidspunkt, der passer dig.

Kontakt os gerne for at få defineret jeres behov - vi har stor kompetence til at finde den rigtige maskine og kapacitet til jer. Med Kapema som samarbejdspartner kan du være sikker på en god handel.

Kendte fabrikanter garanterer høj kvalitet
Kapema repræsenterer kendte fabrikanter, der garanterer høj kvalitet og kan tilbyde maskinsakse fra bl.a. Baykal. Baykals sakse giver stor mulighed for tilpasning til jeres behov, hurtig levering af reservedele, og kendt for høj kvalitet til fornuftig pris.

Baykal
Baykal er førende producent med speciale i stålkonstruktioner of udstyr til metalindustrien. Virksomheden er etableret som familievirksomhed i starten af halvtredserne og tilbyder løsninger i høj kvalitet med store muligheder for specialtilpasning til kundens behov.

Læs mere
chevron-down