Slibe- og afgratemaskiner

Slibemaskiner med flere funktioner til små og store formål

Hos Kapema.dk har vi et stort sortiment af slibemaskiner. Det er yderst kraftfuldt værktøj, der med sine mange funktioner hjælper dig ved mange forskellige typer arbejdsopgaver. Slibemaskiner kan både anvendes til at slibe, skære og polere. Udover slibning kan de også anvendes til afgratning og runding af kanter. Det betyder, at uanset hvilken slibeopgave du står overfor, kan du hos Kapema.dk med garanti finde en slibemaskine, der passer til netop den opgave, der skal udføres. Vælg en kompakt slibemaskine fra sortimentet som yderligere er med høj dynamik, hvilket gør EMC maskinerne fleksible og pålidelige. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om vores produkter, serviceydelser mv. Vi står til enhver tid klar med kompetent rådgivning og vejledning.

Den rigtige slibemaskine til din virksomhed
Hos Kapema har vi en lang række slibemaskiner til både store og små opgaver i industrien. Vi forhandler kun CE-mærket maskiner og værktøj, så du kan stole på kvaliteten og sikkerheden.

Slibe- og afgratningsmaskiner
Vi har flere typer slibe-og afgratningsmaskiner, der dækker mange behov og fås i flere fleksible arbejdsbredder med fast bord i flere størrelser. Maskinerne kan både stå alene, men også opstilles i arbejdslinier med andre maskiner. Vi servicerer gerne ved installation og sørger for at jeres opstilling tilpasses jeres arbejdsbehov og fungerer optimalt. De har en stærk strukturel opbygning og høj dynamik, der giver maskinen lang levetid og sikrer høj fleksibilitet og pålidelig kvalitet. Du får maskiner til både våde og tørre processer, samt med mulighed for udskiftning af børster og enheder.

Slibe- og afgratningsmaskinerne er kompakte og alsidige, og ideelle til arbejdsopgaver som afgratning, runding af kanter og overfladeslibning af en lang række materialer med mulighed for flere typer finish og skæring.

Se den enkelte maskine for specifikationer.

Båndslibemaskiner
Båndslibemaskine er en effektiv slibemaskine til grov- og finslibning i metal eller træ. Værktøjet er særligt velegnet til større opgaver/overflader eksempelvis slibning af gulve, træplader osv. Dernæst er denne slibemaskine essentiel til at fjerne gammelt maling, og når slidte træoverflader skal nedpudses. Det er en maskine, der kan anvendes til flere forskellige opgaver, og som samtidig er håndterbar og let anvendelig. Maskinen gør både processen hurtigere, lettere at gennemføre og samtidig bidrager til et effektivt og flot resultat.

Vi afdækker gerne dine behov og rådgiver om det bedste valg af slibemaskine til dine opgaver. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Sikkerhed ved slibemaskinen
Sørg altid for at sikkerheden omkring dig og dine kollegaer er i orden. Kapema rådgiver gerne om sikkerhed ved installering.

 • Benyt støvmaske og beskyttelsesbriller, da der forekommer risiko for øjenskader ved udslyngning af slibestøv.
 • Benyt sikker arbejdsbeklædning ved slibemaskinen da udslyngningen kan forårsage skader på hænder, arme og krop.
 • Sørg for tilstrækkelig støvafdækning og udsugning ved indendørs brug.
 • Sørg for at slibebåndet er i orden og kontrollér beskyttelsesskærmene løbende.
  • Foretag udskiftninger i nødvendigt omfang. Ved sikring med beskyttelsesskærmene bliver risikoen for ulykker begrænset.
 • Sørg altid for god plads omkring maskinen.
 • Sørg for at der er tilstrækkelig med lys både for udførelsen af arbejdet og rengøringen samt vedligeholdelse af maskinen afslutningsvist.
 • Vær opmærksom på at der skal være udsugning ved maskiner, der udleder støv.
 • Hav fokus på montering og de særlige krav der er til maskinens opstilling fx fastgørelse på gulv eller bord.
 • Hold dig opdateret på kravene til maskinsikkerhed.

CE-mærkede maskiner
Når du køber nye maskiner til din virksomhed, er det en god idé at sørge for, at maskinerne er CE-mærkede. Ordningen med CE-mærkning sikrer, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. CE-mærkning er EU- godkendelsen, der viser, at produktet er egnet til den tilsigtede anvendelse. Yderligere er CE-mærkningen med til at sikre et fælles sikkerhedsniveau for produkterne.

Læs mere
chevron-down