Emco

Det østrigske firma blev grundlagt i 1947 og startede med produktion af konventionelle drejebænke. EMCO-koncernen er i mellemtiden blevet en af Europas førende producenter af værktøjsmaskiner og har produktionsanlæg i Østrig, Tyskland og Italien.

Gruppen består af en sammenslutning af førende europæiske leverandører (FAMUP, MECOF og MAGDEBURG). Med sin omfattende produktportefølje clomid er virksomheden en respekteret og dokumenteret partner inden for drejning og fræsning.

Uddannelse

EMCO fører også markedets mest komplette lineup til uddannelse og skolebrug. Der tilbydes en hel unik mulighed for at anvende flere styringer på samme maskine, spares der både plads og penge. Ved blot at benytte én maskine, kan der undervises i 4 forskellige styringer - både til gavn for lærer og elever.

Alle maskiner er produceret i højeste kvalitet, i hjertet af Europa. Support og reservedele ydes ekspederes indenfor samme dag - og en service i særklasse er garanteret.

EMCO fræser

En EMCO fræser er den ultimative fræsemaskine. Den er designet til bearbejdning af små og mellemstore serier i maskinindustrien. EMCO fræseren har maksimal præcision og højeste overfladekvalitet selv ved høj maskineffekt. Netop denne egenskab gør en EMCO fræser til en af de mest populære fræsemaskiner i industrien.

Når du skal betjene en EMCO fræser sker der via et kontrolpanel, hvor du kan indtaste specifikke instruktioner og parametre såsom skærehastighed og dybde. EMCO fræseren justerer sig automatisk i forhold til dine instrukser. Det giver dig som bruger en uovertruffen kontrol med værktøjet og dermed, i sidste ende, produktet. Du kan med en EMCO fræser skære selv komplekse former med stor præcision.

EMCO drejebænk

En EMCO drejebænk er i en klasse for sig, når det kommer til fleksibilitet og anvendelse. Ligesom en EMCO fræser kan den bearbejde både simple og komplekse materialer meget præcist. Robuste og industrielle CNC maskiner i allerhøjeste kvalitet. EMCO maskinerne er udviklet og produceret i Europa med anvendelse af europæiske komponenter med stor fokus på miljø og omkostning. EMCO maskinerne er ydermere særdeles velegnet til undervisningsbrug.

Læs mere om mærket her
chevron-down