Endebearbejdningsmaskiner

Endebearbejdningsmaskiner til alle formål

Her finder du branchens bredeste sortiment af maskiner til metalindustrien. Hos Kapema tilbyder vi endebearbejdningsmaskiner af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores maskiner er nemme at betjene. De er alle af meget høj kvalitet og til alle formål - både til små værksteder og til industrielle virksomheder. Vi sørger altid for at have diverse maskiner på lager, så vi kan yde en hurtig service samt levering af maskinerne. Vi sætter fokus på udvikling, tætte relationer og nytænkning, hvilket bevirker, at vi kan opretholde en markedsledende position. Derfor kan du trygt bestille maskiner til dit værksted, virksomhed eller industri her. Vi tilbyder alle former for service og automatisering på både nye og eksisterende maskiner. Hos Kapema repræsenterer vi endebearbejdningsmaskiner fra fabrikanten Transfluid.

Køb endebearbejdningsmaskine hos Kapema
Hos Kapema finder du et overskueligt opstillet sortiment af endebearbejdningsmaskiner, hvor du med garanti kan finde den maskine, der opfylder dine krav og præferencer. I sortimentet kan du finde den model, der passer nøjagtigt til dit værksted, virksomhed eller industri. Vi har endebearbejdningsmaskiner til ethvert behov. Vi forhandler og sælger kun modeller af høj kvalitet, der kan løse de fleste opgaver. Derfor kan du trygt bestille endebearbejdningsmaskinen her hos Kapema, fordi vi prioriterer sikkerhed og kvalitet.

Vi bestræber os efter at udføre god service. Derfor vil vi med fornøjelse vejlede dig om den rigtige endebearbejdningsmaskine til netop dine behov. Vi afdækker dine behov, leverer og installerer maskinerne.

Ydermere er vores store udstilling i Thisted altid åben for demonstrationer af enhver form for maskineri.

Den optimale endebearbejdningsmaskine til metalindustri
I det udsøgte udvalg af endebearbejdningsmaskiner finder du bl.a. maskintyperne: REB, UMR og EX.

  • Type REB fra Transfluid er præcis, hurtig og universal. Denne maskine er designet til at lave mange former med komplekse geometrier og meget hurtige værktøjsskift.
  • Type UMR er perfekt til udførelse af meget komplekse processer og anvendes til at lave opkravninger i enden af røret.
  • Type EX er den optimale maskine til endeformning (ekspandering, reducering og klipning). Specielt anvendelig til udstødningssystemer.
    Se den enkelte maskine for yderligere specifikationer.

Vi står til enhver tid klar til at hjælpe med samtlige opgaver og afdækker gerne dine behov. Vi rådgiver altid om det optimale valg af endebearbejdningsmaskine. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Vi er behjælpelige med enhver opgave
Er du i tvivl, om hvad der er det helt rigtige valg af endebearbejdningsmaskine, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og vejledning heraf. Vi prioriterer god service og hurtig levering, så vi opnår tilfredse kunder. Hos os går du bestemt ikke på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden trods de skarpe, attraktive priser.

Sidder du med eventuelle spørgsmål til vores udsøgte sortiment af endebearbejdningsmaskiner, er du mere end velkommen til at kontakte os på 96 18 87 00, eller du kan skrive en mail til os på info@kapema.dk - vi ser frem til at høre fra dig og besvare dine spørgsmål.

Læs mere
chevron-down