Bore-fræsemaskiner

Bore-fræsemaskiner er særligt velegnede til boring, gevindskæring og fræsning af metal i mindre skala. Kombinationen af en fræse- og boremaskine gør udstyret ideelt til arbejde og opgaver som for eksempel reparation og vedligeholdelse. Med vores universelle og multifunktionelle bore- og fræsemaskiner kan du udføre flere opgaver i samme opspænding. Denne type maskine er ideel til arbejdspladser, hvor du har brug for plads til udføre mange type opgaver, uden at udstyret optager al pladsen. Den kombinerede og kompakte bore- og fræsemaskine lader dig klare dine arbejdsopgaver, uden at gå på kompromis med resultatet. Hos Kapema har vi alt inden for maskiner til metalbearbejdning. Med vores omfattende lager, der består af både maskiner og reservedele, samt vores faglige service er vi din attraktive samarbejdspartner. Hos os finder du alt til effektivt arbejde i metalindustrien. Find din nye bore- og fræsemaskine her på siden.

Universelle bore-fræsemaskiner til mange formål
En pålidelig og effektiv bore-fræsemaskine er uundværlig i metalindustrien. Her er fræsning og drejning de vigtigste bearbejdningsprocesser i metal. Det ved vi. Derfor tilbyder vi dig et produktsortiment, hvor du kun finder de bedste maskiner til dit arbejde.
Fræse-processen foregår enkelt og effektivt på fræsebænken, hvor maskinen fjerner alt overflødigt materiale fra metal-emnet. Emnet er sikkert fastspændt ved hjælp af et opspændingsværktøj, der sikrer dig en sikker proces med et præcist resultat. Metalfræsning er mest anvendt til for eksempel plane overflader og tandhjul, men kan også anvendes til ud- og indvendige spor.

Du finder forskellige typer bore-fræsemaskiner hos os. Her får du funktioner såsom koordinatbord med tre T-spor, kølevandskanal samt mulighed for automatisk langsgående tilspænding og finindstilling af tilspænding. De nyeste maskiner er computerstyrede, hvorfor du nemt kan indstille dem, således de udfører flere forskellige opgaver i samme opspænding.

Bore-fræsemaskine - to maskiner i én
De multifunktionelle bore-fræsemaskiner kombinerer funktionerne fra to maskiner, uden at gå på kompromis med brugervenligheden eller funktionaliteten. Maskinerne er designet til at eksekvere optimalt, uanset hvilken opgave du løser. Med vores fræsemaskiner kan du klare dine opgaver i én opspænding.

Den kompakte, men funktionelle bore-fræsemaskine er ideel til mindre virksomheder, hvor pladsen er trang eller til værksteder, hvor der skal være plads til meget forskelligt udstyr. Til formålet er vores multifunktionelle fræsemaskiner dit optimale valg. Her opfylder maskinen alle dine behov for bore- og fræse-opgaver, når du har brug for præcis og effektiv eksekvering.

Maskinerne er lette at betjene, selv for mindre øvede. Du bliver hurtigt fortrolig med maskinens funktioner og muligheder i dit arbejde. Hos os får du naturligvis al den nødvendige viden om maskinerne, så du kan få mest ud af dit nye udstyr.

Du finder alle vores bore-fræsemaskiner her på siden. Klik på hver maskine, for at læse mere om de individuelle specifikationer og funktioner.

Din pålidelige leverandør af bore-fræsemaskiner
Hos Kapema har vi det bredeste produktsortiment inden for blandt andet bore-fræsemaskiner til metalindustrien. Med vores store sortiment og kompetente service er vi en af landets førende virksomheder inden for salg og service af maskiner til metalindustrien.

Vi tilbyder dig markedets mest komplette setup og leverer turnkey-løsninger til din virksomhed, der lever op til alle dine krav. Det gør vi ved at afdække dine behov grundigt, inden vi leverer og installerer din maskine. Vi giver dig den nødvendige viden og servicerer dine maskiner, når du har behov for det. Derfor får du altid bore-fræsemaskiner, der svarer til dine krav og forventninger.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder med en bore-fræsemaskine, eller er du klar til at få et tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi har altid en maskine, der opfylder alle dine behov.

Læs mere
chevron-down