Senfeng

Fiberlasere fra Senfeng

Skal din virksomhed investere i en ny fiberlaser? Så finder du hos Kapema et bredt udvalg af netop denne type maskine, herunder de effektive og pålidelige Senfeng fiberlasere.

Disse lasere er udformet i et topmoderne design og er kendt for at være både effektive og pladsbesparende i produktionen.

 

Stolt forhandler af det kinesiske brand

Hos Kapema er vi stolte af at være forhandler af det kinesiske brand, der er specialiseret i at producere forskelligt laserudstyr og skæremaskiner til en lang række industrielle formål.

Laserne forhandles med mange forskellige konfigurationer og har desuden mange forskellige funktioner, der er anvendelige til en lang række forskellige arbejdsopgaver. En stor del af funktionerne på de forskellige fiberlasere er automatiserede, eksempelvis automatisk identificering af kanter, automatisk nesting, intelligent diagnosticering samt automatisk acceleration ved hjørner.

 

Brugervenlige og intuitive

Netop på grund af sine mange automatiserede funktioner, anskues fiberlasere fra Senfeng som yderst brugervenlige, og kan derfor også let anvendes af de fleste uden den store tekniske indsigt. Laserne er nemlig udstyret med en intuitiv brugergrænseflade og software, der nemt lader dig indstille laseren til lige netop din arbejdsopgave.

 

God pris og høj kvalitet

Du kunne måske få den tanke, at laserne grundet de mange automatiske features og maskinernes store brugervenlighed er dyre i pris. Og selvom maskinerne koster en del, så er de absolut ikke urimelige i pris.

Det kinesiske brand er nemlig også kendt for at producere lasere til yderst konkurrencedygtige priser og det uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor forvente maskiner, der er udformet i materialer af ypperste kvalitet og som er spækket med avanceret teknologi, der tilsammen gør den enkelte maskine både holdbar, effektiv og pålidelig.

 

Stort udvalg af lasere

Hos Kapema forhandler vi både fiberlasere og rørlasere i forskellige størrelser og med forskellige ydeevne fra det kinesiske brand.

Forskellen på de to typer af lasere ligger i måden, hvorpå laserstrålingen generes i de to maskiner, men begge gør brug af fiberoptik til at opnå smalbåndet og kohærent laserstråling med høj effekt.

Hvor man typisk vil anvende en rørlaser til opgaver, der kræver en del kraft, som eksempelvis skæring og svejsning af tykke materialer, vil man typisk vælge en fiberlaser til opgaver, der kræver en større nøjagtighed som eksempelvis detaljerig præcisionsbearbejdning og markering i overflader.

 

Stationære eller mobile skifteborde

Skiftebordene, der bruges til at understøtte og lette skiftet af de materialer, der skal laserskæres eller -svejses findes både i en stationær og en mobil variant.

Det stationære skiftebord er, som navnet indikerer, fastmonteret og kan dermed ikke flyttes. Denne type skiftebord tilbyder en fast og stabil arbejdsstation, hvorimod det mobile skiftebord, der kan flyttes rundt efter behov, tilbyder en større fleksibilitet og mobilitet i arbejdet.

Hvilken type skiftebord man bør vælge, afhænger naturligvis af typen af arbejdsopgaver, der skal udføres med laseren.

 

Danmarks bredeste udvalg

Hos Kapema finder du Danmarks bredeste sortiment af maskiner til brug i metalindustrien, herunder blandt andet fiberlasere. Med et så stort og bredt sortiment er vi naturligvis også nødt til at have fagligt dygtige og kompetente medarbejdere, der kan rådgive dig og din virksomhed allerbedst, når I skal investere i nye maskiner.

Ønsker du mere viden om en eller flere af vores maskiner eller kunne du godt tænke dig at tage dem i nærmere øjesyn, så er du altid velkommen til at komme forbi vores store udstilling i Thisted. Her står vores dygtige og kompetente produktspecialister altid klar til at fremvise en eller flere af vores mange maskiner, ligesom du også altid vil en grundig indføring i de enkelte maskiners egenskaber.

 

Læs mere om mærket her

Maskiner fra Senfeng

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du brug for hjælp? 
chevron-down