8. juni 2021

Maskinkøb skal forhindre flaskehals på store emner med Microcut HBM-3T

Dansk Metalbearbejdning i Hadsund har stigende ordreindgang på store emner og investerer nu i nyt stort bore-fræseværk fra Microcut for at undgå flaskehals i produktionen.

Dansk Metalbearbejdning er specialister i store emner som lossepumper til fiskeindustri og større emner til vindmølle- og søfartsindustrien.

Nærmere bestemt et Microcut horisontalt bore-fræseværk HBM-3T, som sidst på året leveres og opstilles af Kapema i Thisted. Maskinen bliver købt hjem for at forhindre flaskehalse på maskinfabrikken, som ejes og drives af Anders Jeppesen.

Her ses indehaver Anders Jeppesen med en remskive.

- Vi får i øjeblikket et stigende antal forespørgsler på store emner, og vi har i forvejen et stort bearbejdningscenter, men vi er sårbare, hvis den eksisterende maskine skal serviceres eller går ned, siger Anders Jeppesen om baggrunden for købet af det store bore-fræseværk.

Det er emner til lossepumper til fiskeindustri og større emner til vindmølle- og søfartsindustrien, som kører på Dansk Metalbearbejdnings store maskiner, der også bearbejder remskiver med en diameter på op til 1,7 meter.

- Jeg har ventet på tidspunktet, hvor vi kunne forsvare denne her maskininvestering, og det er nu. Tendensen med det stigende antal store emner ser ud til at fortsætte, og skal vi kunne dække kundernes ønsker og behov, har vi brug for øget kapacitet, slår Anders Jeppesen fast.

chevron-down